VM 2022

1 min læsningLerager permanent til FCK – har købt ham fri

Lukas Lerager skifter permanent til FCK.

1 min læsning
FCK's Lukas Lerager overfor Randers FC's målmand Patrik Carlgren under superligakampen mellem Randers FC og FC København på Cepheus Park Randers, søndag den 15. maj 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Lukas Lerager er ikke længere på leje i F.C. København. Klubben har udløst en købsklausul hos Genoa C.F.C og sikret sig midtbanedynamoen permanent.

Lerager nu på kontrakt i FCK til udgangen af 2025.

– Det har hele tiden været planen og aftalen, at Lukas skulle blive her, men nu er det også officielt på plads, siger sportsdirektør Peter Christiansen til fck.dk.

– Det er vi naturligvis glade for, da han er en kvalitetsspiller og senest har vist sig stærkt frem i Mesterskabsspillet, fortsætter sportsdirektøren.

FCK med klar besked: Bliv på tribunerne!

Også for Lukas Lerager er aftalen, der nu er kommet på plads, et drømmescenarie.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg føler mig fantastisk godt tilpas i klubben, og vi har stadig masser af ambitioner om at vinde titler og spille på en høj europæisk hylde. Det har hele tiden været den her løsning, der har været planen, og det er fint, at alt nu også er formelt på plads, siger Lerager til klubbens hjemmeside.

FCK møder søndag AaB og skal fejre mesterskabet. Lukas Lerager har scoret otte mål i alle turneringer for FCK i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer