3F Superligaen

Officielt: Silkeborg henter dansker hjem fra Italien

Silkeborg IF har hentet danske Lukas Klitten tilbage til dansk fodbold, hvor han tidligere har repræsenteret AaB.

Lukas Klitten
Foto: silkeborgif.com

Lukas Klitten rykker tilbage til dansk fodbold, da Silkeborg IF netop har lejet ham i Serie B-klubben Frosinone for den kommende sæson.

Det oplyser Silkeborg IF mandag morgen på sin hjemmeside.

Den 22-årige dansker gør sig primært gældende på venstrebacken og har tidligere repræsenteret AaB i Superligaen, som sidste sommer solgte Klitten til netop Frosinone, hvor han blot opnåede tre kampe på klubbens andethold.

Derfor falder skiftet i god jord hos hovedpersonen selv, der fremover vil spille i trøje nummer 25 i Silkeborg.

– Jeg har set rigtig mange af SIFs kampe de seneste sæsoner, og lige som alle andre er jeg stor fan af spillestilen og den måde, som holdet gør tingene på. Den spillestil tiltaler mig helt vildt, og jeg glæder mig til at bidrage med mine kvaliteter, hvor jeg er stærk i kombinationsspillet og glad for at komme godt med fremad.

– Samtidig har jeg fået et rigtig godt indtryk af klubben og byen, og jeg glæder mig til at lære holdkammeraterne og det hele mere at kende. Opholdet i Frosinone var fedt uden for banen, men rent sportsligt ikke den store succes – jeg fik en tidlig ankelskade, hvorefter de hentede en anden venstreback, og der blev ikke rigtig set min vej siden, så nu ser jeg virkelig frem til at give den gas i Silkeborg, hvor der venter nogle helt vildt spændende kampe i den nye sæson, lyder det således fra Lukas Klitten til klubbens hjemmeside.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Tidligere på sommeren har klubben fra Søhøjlandet også hentet en anden Lukas – nemlig Engel – i Vejle Boldklub, som man har sikret på en permanent aftale efter en lejeaftale i foråret.

Lukas Klitten tiltræder i sin nye klub med øjeblikkelig virkning og deltager i træningen på Søholt allerede mandag, oplyser Silkeborg IF desuden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P