3F Superligaen

Officielt: OB henter Jebalis lillebror på en lejeaftale

22-årige Omar Jebali skifter til Odense Boldklub på en lejeaftale, der gælder sæsonen ud. Det er nu bekræftet af begge klubber.

Omar Jebali skifter til OB på en lejeaftale
Foto: ob.dk

Det er nu bekræftet af både OB og den tunesiske klub Espérance Sportive de Zarzis, at forsvarsspilleren Omar Jebali skifter til den fynske klub på en lejeaftale gældende sæsonen ud.

Det skriver Odense Boldklub på deres hjemmeside mandag.

Klub bekræfter: OB-profil får selskab af sin lillebror

Dermed er der nu dobbelt op på Jebali i OB, da Omars storebror Issam Jebali ligeledes er på kontrakt med ‘De stribede’.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den svenske fodbolddirektør Björn Wesström giver endvidere et vink med en vognstang om, at klubben har mulighed for at hente Jebali permanent til klubben.

– Det er en af de muligheder, som nogle gange opstår i transferperioder, og det matcher godt med de kompetence behov, vi søger på kort sigt. Hvis låneperioden er en succes, er der muligheder for et langsigtet samarbejde, lyder det fra fodbolddirektøren til klubbens hjemmeside. 

Bekræftet: Randers FC køber Daniel Høegh hos vicemestrene

Omar Jebali har optrådt 19 gange for den tunesiske klub Espérance Sportive de Zarzis, og han ser nu frem til at tørne ud for den fynske flagskibsklub.

– Jeg er glad og stolt over at blive en del af OB. Jeg har set mange af klubbens kampe, og jeg glæder mig til at blive en del af klubben og tage ansvar, slutter midtbanemanden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P