VM 2022

3 min læsningHvornår lukker transfervinduet sommer 2022 – handlerne skal være i hus denne dag

Nu kan der igen handles spillere for danske og internationale klubber. Men hvornår lukker transfervinduet i de største lande - det giver vi dig svaret på her.

3 min læsning
Transfer Center
Grafik: campo.dk

De internationale fodboldklubber er i gang med at profitere på sine største profiler samt hente nye stjerner ind i truppen før den nye sæson.

I Danmark åbnede transfermarkedet faktisk først den 15. juni. Og hvornår lukker transfervinduet så?

I listen nedenfor kan du de største markeders deadline, og inden hvilken sen aften alle sportsdirektører og agenter skal være færdige.

På ‘Deadline Day’ kommer campo.dk løbende til at sætte fokus på alle handlerne, og du kan vælge at modtage de største transfernyheder i vores app. Se hvordan her.

Overblik: Hvornår lukker transfervinduet i Europa?

De forskellige turneringer i Europa afvikles ikke med samme terminer, hvorfor det også er forskelligt, hvornår transfervinduet lukker.

Mest kendt er det for os danskere, at det norske transfervindue lukker forskelligt for vores eget, da deres sæson starter i foråret og slutter i efteråret. I Norge er der kun åbent for sommertransfers fra 1. – 31. august.

I Tyrkiet er der også andre regler for, hvornår transfervinduet lukker. Det smækker oftest i en uge efter de andre europæiske markeder.
…….

  • Danmark – transfervinduet lukker den 31. august

……

  • Sverige – transfervinduet lukker den 11. august
  • Belgien – transfervinduet lukker den 6. september
  • Holland – transfervinduet lukker den 31. august
  • Englandtransfervinduet lukker den 1. september
  • Frankrigtransfervinduet lukker den 1. september
  • Italien – transfervinduet lukker den 1. september
  • Spanien – transfervinduet lukker den 1. september
  • Tyskland – transfervinduet lukker den 1. september
  • Portugal – transfervinduet lukker den 22. september

Kilde: Se links & transfermarkt.com

Spillere der er kontraktløse kan skifte transferfrit uden nogen kompensation til afgivende klub, men der ellers skal opnås enighed om en transferpris mellem de to klubber, hvis en spiller har seks måneder eller mere tilbage af sin kontrakt.

De små klubber har som regel helt styr på, hvornår transfervinduet lukker, da de ofte må afvente de større klubbers handler og dermed sjældent kan hente sine ønskespillere tidligt i vinduet.

Spillere og agenter venter og ser på, hvor gode bud der kommer ind, og derfor er der oftest meget hektisk i de sidste dage og timer, inden transfervinduet lukker.

Her kan du læse, hvilke spillere der er købt og solgt af de danske superligaklubber.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer