1 min læsningBekræftet: FC Midtjylland sælger midtbanespiller til belgisk fodbold

FC Midtjylland har netop bekræftet salget af Nicolas Madsen, der skifter til KVC Westerlo på en permanent aftale.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har offentliggjort salget af Nicolas Madsen, der i den seneste sæson var udlejet til SC Heerenveen i Holland.

Nicolas Madsen skifter til KVC Westerlo i Belgien, hvor han har underskrevet en permanent aftale med klubben.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

KVC Westerlo er netop rykket op i den bedste belgiske række, eftersom holdet endte på førstepladsen i 1B Pro League i den forgangne sæson.

– Nicolas Madsen har gjort en god figur i Æresdivisionen i sidste sæson, hvilket har gjort ham fortjent til det her skifte. Vi er blevet enige med Westerlo om en rigtig god løsning for både dem, os og Nicolas, så han kan fortsætte sin udvikling, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Det er en spiller, som har været i klubben, siden han var 15 år. Vi er altid glade for, når en af vores akademispillere kan tage skridtet til en stærk europæisk liga, hvis mulighederne ikke er der for at spille fast her i Midtjylland. Vi er tilfredse med, at vi er kommet frem til en aftale, der både er en god case for os såvel som for Nicolas.

Kæk FCM-kaptajn: Kunne have scoret hattrick i dag – måske kommer det næste gang

Nicolas Madsen debuterede i 2018 på førsteholdet i FC Midtjylland i en pokalkamp. I alt er det blevet til 41 optrædener for den midtjyske klub.

Timeline

Notifications

Notifikationer