VM 2022

1 min læsningRanders forstærker sig med 18-årige afrikaner

Randers FC har hentet en ung kantspiller spiller fra Nigeria.

1 min læsning
Foto: randersfc.dk

Den 18-årige Mustapha Isah kan kalde sig ny Randers FC-spiller.

Kantspilleren har skrevet under på en kontrakt med Randers FC frem til sommeren 2025. Kontrakten er kommet i hus efter en prøvetræning i klubben, hvor den talentfulde spiller har imponeret så meget, at han og Randers FC nu er blevet enige om at underskrive en 3-årig aftale.

– Det føles så godt, og jeg er virkelig glad for at skrive under med Randers FC. Det er en god klub og et godt sted for mig at fortsætte min udvikling. Jeg sætter enormt stor pris på måden, som spillerne og alle i klubben har taget imod mig. Jeg har følt mig som en del af holdet, selvom jeg blot har prøvetrænet her, fortæller Mustapha Isah til klubbens hjemmeside.

Også på ledelsesgangene i Randers FC er der glæde over den nye spiller.

Randers-målmand: Jeg har aldrig været så god, som jeg er i dag

– Mustapha har i sin prøvetræningsperiode vist sig godt frem både til træning og i kampene, hvor vi har set nogle tydelige spidskompetencer på hans færdigheder. Han er teknisk dygtig, har fart, gode dybdeløb og gode vendinger. Vi glæder os til at følge hans udvikling her i Randers FC, fortæller sportslig direktør Søren Pedersen.

Mustapha Isah skal til at starte med træne med hos både 3F Superligatruppen og U19-ligaholdet, oplyser klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer