3F Superligaen

Officielt: Randers FC henter tidligere profil hjem

Edgar Babayan vender hjem til Randers FC, som henter den offensive armener i Vejle Boldklub på en fri transfer.

Edgar Babayan
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Edgar Babayan vender hjem til Randers FC, der henter ham i Vejle Boldklub på en fri transfer. Det har den kronjyske superligaklub netop bekræftet på sin hjemmeside.

Dermed kommer den 26-årige armenske offensivspiller retur til den klub, som han tilbage i 2017 forlod for et skifte til Hobro. I Randers FC har Babayan underskrevet en treårig aftale.

Skiftet vækker stor glæde hos hovedpersonen selv, der ser frem til gensynet med de vante omgivelser.

– Jeg er Randers-dreng og elsker klubben og byen. Vi har tidligere været i dialog, men jeg har forfulgt drømmen om at spille i udlandet. Den drøm eksisterer stadig, men nu er fokus på at komme tilbage til Randers FC og præstere godt, siger Edgar Babayan til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Der er sket meget, siden jeg var i klubben sidst, men det er stadig mange af de samme personer, som er her, og jeg er sikker på, at der er de helt rigtige rammer for mig til at udvikle mig yderligere. Jeg glæder mig helt vildt til igen at trække i den lyseblå trøje.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Edgar Babayan har foruden Hobro og Vejle Boldklub også været forbi lettiske Riga FC og cypriotiske Pafos FC.

Han er i øjeblikket afsted på landsholdsopgaver med Armenien, der i den kommende tid møder Skotland og Ukraine i Nations League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P