1 min læsningBrøndby-talent skifter til superligaklub

En 18-årig midtstopper skifter fra Brøndby IF til AC Horsens, bekræfter Horsens sports- og talentchef, Niels Erik Søndergård.

1 min læsning
Lukas Larsen skifter fra Brøndby IF til AC Horsens
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

Lukas Larsen skifter efter kontraktudløb fra Brøndby IF til AC Horsens. Det bekræfter østjydernes sports- og talentchef, Niels Erik Søndergård, overfor bold.dk.

Den 18-årige midtstopper, der har en baggrund fra ungdomsfodbold i Tyskland hos blandt andet FC Köln, skifter dog ikke på en kontrakt til AC Horsens.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Vi var i dialog med ham for et år siden, fordi familien har nogle relationer til Horsens, og han var klar til at komme tilbage til Danmark for at spille fodbold. Han valgte så Brøndby på daværende tidspunkt, men så har han ikke spillet helt så meget i Brøndby, og han var også ret hårdt ramt af corona på et tidspunkt, siger Niels Erik Søndergård og fortsætter:

– Nu har vi haft ham herovre for at træne med, og han har efterladt et fint indtryk, så nu har han besluttet sig for, at han gerne vil spille her.

Søndergård fortæller, at en kontrakt er i spil på sigt, men i første omgang indgår Lukas Larsen på U19-holdet og får dermed en mulighed for at overbevise klubben.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Lukas Larsen har i sin tid i Brøndby IF fået seks kampe på klubbens U19-hold. Udover FC Køln har forsvareren også spillet ungdomsfodbold i Wuppertaler SV.

Timeline

Notifications

Notifikationer