2 min læsningFCM bekræfter: Anders Dreyer skifter permanent til klubben

Det er netop blevet offentliggjort, at Anders Dreyers fremtid fortsat er i FC Midtjylland.

2 min læsning
Anders Dreyer og træner Bo Henriksen, FC Midtjylland Semifinalekampen i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub, i Herning onsdag d. 4. maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Tidligere i dag gik meldingerne på, at Anders Dreyer var på vej til at skrive under på en permanent kontrakt med FC Midtjylland, og rygterne talte sandt.

Kantspilleren med den stærke teknik har nemlig underskrevet en ny kontrakt med FC Midtjylland, således han nu er at finde i den sorte ulvedragt frem til sommeren 2026. Det bekræfter FCM på deres hjemmeside.

Sportschefen Svend Graversen, er da heller ikke bleg for at indrømme, at han glæder sig over den nu bekræftede og permanente tilgang af 24-årige Dreyer.

– Vi er enormt stolte af og glade for, at det har kunne lade sig gøre at få en permanent aftale i stand med Dreyer. Han er en topspiller, og det har vi set i begge hans perioder i Midtjylland, hvor der har været et fantastisk match mellem ham og klubben, lyder det fra Svend Graversen.

Du kan læse mere detaljerigt om transferen i nedenstående artikel, hvor der dog ikke er nogle oplysninger om overgangssummen fra Rubin Kazan, som er lidt kryptisk defineret. Her har en restgæld på 37,5 millioner danske kroner fra den russiske klub angiveligt med til at muliggøre effektueringen af Dreyer-handlen.

Dansk medie: Nu er Anders Dreyers fremtid på plads!

Det er allerede blevet til 82 kampe for klubben med 25 mål og 25 assists til følge, som han nu kan udbygge, når FCM tager imod Randers FC d.15. juli i superligasæsonåbneren.

Anders Dreyer er nu landet i Holland, hvor han skal træne med resten af FC Midtjylland på deres træningslejr.

Timeline

Notifications

Notifikationer