VM 2022

2 min læsningBekræftet: AaB siger farvel til stjerne-keeper!

AaB har netop bekræftet, at deres svenske keeper er fortid i klubben.

2 min læsning
AaB's målmand Jacob Rinne under superligakampen mellem Randers FC og AaB på Cepheus Park Randers, onsdag den 11. maj 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Målmanden Jacob Rinne stopper i AaB. Det bekræfter klubben tirsdag formiddag.

Han kan dog nå at komme i aktion én sidste gang for nordjyderne, hvis FC Midtjylland vinder over OB i Sydbank Pokalen torsdag eftermiddag. Det vil sende AaB i kamp mod Viborg FF i den europagivende kvalifikationskamp på søndag.

Spurs vil styrke truppen markant: Dansk stjerne og to anførere på ønskelisten!

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 28-årige keeper sætter selv et par ord på beslutningen og om fremtiden.

– Jeg synes, jeg har haft en fantastisk tid i AaB med en masse gode mennesker omkring mig både på og uden for banen, og derfor har det heller ikke været et let beslutning at tage afsked med klubben, lyder det.

– Men snart er jeg 29 år, og hvis jeg skulle have endnu en fodboldoplevelse i et nyt land, så var det nu. Jeg er beæret over, hvordan jeg har kunnet mærke, at klubben har ønsket at beholde mig, og forhåbentlig får jeg endnu en kamp på søndag til at betale tilbage for tilliden, konstaterer han.

Spansk avis: Her er prisen på Daniel Wass!

AaB’s sportdirektør fortæller ligeledes, at det er et stort tab, de lider i klubben.

– AaB har igennem tiden været begunstiget af dygtige målmænd, og Jacob Rinne har i de seneste fem sæsoner vist sig som den måske bedste af dem alle, afslutter han og understreger, at de har gjort alt for at forlænge med den svenske keeper.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer