4 min læsningOm Campo

Campo.dk er et passioneret fodboldnyhedssite, der fokuserer på såvel international som dansk fodbold. Vi stræber efter dagligt at fortælle de mest relevante nyheder, give dig et effektivt overblik samt at folde de baggrundshistorier ud, der kan gøre dig klogere. Vi skaber overblik og indsigt.

Campo betyder bane på flere sprog, og vi sørger for at vores øjne er rettet mod spillet på banen, når de væsentligste kampe spilles, eller når der er træning i Superligaen. Campo.dk ønsker at bidrage med unikke historier og interviews, og vi prioriterer skarpt, når vi giver dig dit overblik.

Campo.dk er designet og udviklet af The Digital Foundation i 2021 og drives af selskabet Sports Content ApS.

Mød redaktionen

Allan Hvid – chefredaktør
Allan var i de tidlige år af sin karriere reporter, vært og redaktør på TV 3 SPORT, inden han i 2008 stiftede mediet 442.dk og sidenhen sportskanalen – Kanal Sport. Fra 2014 til 2021 var Allan chef for fodbolddækningen på TV 2. Hans højdepunkter som sportsjournalist er, da Thierry Henry gjorde grin med ham efter et kritisk spørgsmål på et Champions League-pressemøde samt interviewene med de to store forbilleder – Steven Gerrard og Michael Laudrup.

Emil Andersen – journalist
Emil voksede op med en fodbold ved fødderne. Der blev både spillet i haven og i børnehaven, og senere hen i skolen og fritidsklubben. Som lille forsøgte Emils forældre forgæves at begrænse skaderne på husets facade, hvor Emil ofte stod og spillede op ad husets røde murstensmur. Det gjorde de ved at købe en fodbold, der fra producentens side var fastbundet til en form for livrem ved hjælp af en elastik, således man kunne spille med sig selv uden en mur. Det var dog ikke det samme. Emil opgav hurtigt, og genoptog projektet med at ødelægge husets facade gennem boldspil.

Esben Vestergaard – journalist
Esben forelskede sig allerede i sporten som treårig, hvor han startede til fodbold. Siden da er det blevet til utallige timer i baghaven samt foran fjernsynet, hvor især spansk og engelsk fodbold er blevet fulgt tæt. Kærligheden blev kun større i takt med alderen, hvor spillere som Karl Henry og Scott Parker blev idoliseret for deres kompromisløse spillestil.

Frederik Dupont Elvstrøm – journalist
Frederik tilbragte det meste af sin barndom med en fodbold klistret fast til fødderne og husker særligt de lange sommernætter i baghaven. Han fandt for alvor kærligheden til sporten frem i 2006, da han fik lov at se hele Champions League finalen mellem FC Barcelona og Arsenal. Han er mest stolt over, at han har scoret på Jimmy Nielsen, bedre kendt som den hvide puma, under en træningscamp.

Kasper Østergaard – journalist
Kasper har sine første minder fra EM-slutrunden i 2000, hvor Luis Figo, David Trezeguet og særligt David Beckham skabte en masse glæde hjemme i stuen. Siden har der været kærlighed til mange spillere, men specielt Vidic, Nedved og Schweinsteiger går aldrig i glemmebogen.

Kristian Schlüter – journalist
Kristian fik sine første fodboldminder under EM-slutrunden i 2004, hvor Zinedine Zidanes og Cristiano Ronaldos exit i turneringen bragte tårer frem i øjenkrogen. Sidenhen har spillere som Ronaldinho, Wayne Rooney og Carles Puyol indtaget en særlig plads i hans fodboldhjerte.

Markus Svante – journalist
Markus fik sin store interesse for fodbolden, da han i 2002 så VM-finalen og var meget fascineret af særligt Ronaldo, Rivaldo og Ronaldinho. Han er stolt over, at han (med sine blot 173 cm) har vundet en hovedstødsduel mod Oliver Abildgaard i en U15-kamp.

Mathias Blohm – journalist
Mathias’ første fodboldminde er, ligesom 90% af alle andre børn født i 80’erne, da John ‘Faxe’ Jensen sjaskede bolden ind bag Bodo Illgner i EM-finalen ’92. Han elsker Paul Scholes og Zinedine Zidane, men bryder sig til gengæld ikke særlig meget om hverken Gary Neville eller Jamie Carragher, og så hader han FIFA – altså (også) spillet.

Tobias Thomasen – journalist
Tobias blev for alvor interesseret i fodbold ved EM i 92. Herefter fulgte teenageår proppet med Tipslørdag fra Premier League og de sene kampe med Barca og Michael Laudrup. Har fodboldminder fra møde med Beckham, EM-semifinalen i 96 på det gamle Wembley mellem England og Tyskland og en gåtur inde på det historiske græstæppe på Nya Ullevi.

Notifications

ANNONCE


Notifikationer