5 min læsningOm campo.dk

Campo.dk er et passioneret fodboldnyhedssite, der fokuserer på såvel international som dansk fodbold. Vi kommer dagligt først med de fleste nyheder, og vi stræber altid efter at fortælle de mest relevante nyheder, give dig et effektivt overblik samt at folde de baggrundshistorier ud, der kan gøre dig klogere. Vi skaber overblik og indsigt.

Campo betyder ‘bane’ på flere sprog, og vi sørger for at vores øjne er rettet mod spillet på banen, når de væsentligste kampe spilles, eller når der er træning i Superligaen. Campo.dk ønsker at bidrage med unikke historier og interviews, og vi prioriterer skarpt, når vi giver dig dit overblik.

Campo.dk er designet og udviklet af The Digital Foundation i 2021 og drives af selskabet Sports Content ApS.

Mød redaktionen

Allan Hvid – chefredaktør
Allan var i de tidlige år af sin karriere reporter, vært og redaktør på TV 3 SPORT, inden han i 2008 stiftede mediet 442.dk og sidenhen sportskanalen – Kanal Sport. Fra 2014 til 2021 var Allan chef for fodbolddækningen på TV 2. Hans højdepunkter som sportsjournalist er, da Thierry Henry gjorde grin med ham efter et kritisk spørgsmål på et Champions League-pressemøde samt interviewene med de to store forbilleder – Steven Gerrard og Michael Laudrup.

Mathias Blohm Schytte – journalist
Mathias’ første fodboldminde er, ligesom 90% af alle andre børn født i 80’erne, da John ‘Faxe’ Jensen sjaskede bolden ind bag Bodo Illgner i EM-finalen ’92. Han elsker Paul Scholes og Zinedine Zidane, men bryder sig til gengæld ikke særlig meget om hverken Gary Neville eller Jamie Carragher, og så hader han FIFA – altså (også) spillet.

Emil Søndergaard Andersen – journalist
Emil voksede op med en fodbold ved fødderne. Der blev både spillet i haven og i børnehaven, og senere hen i skolen og fritidsklubben. Som lille forsøgte Emils forældre forgæves at begrænse skaderne på husets facade, hvor Emil ofte stod og spillede op ad husets røde murstensmur. Det gjorde de ved at købe en fodbold, der fra producentens side var fastbundet til en form for livrem ved hjælp af en elastik, således man kunne spille med sig selv uden en mur. Det var dog ikke det samme. Emil opgav hurtigt, og genoptog projektet med at ødelægge husets facade gennem boldspil.

Tobias Thomasen – journalist
Tobias blev for alvor interesseret i fodbold ved EM i 92. Herefter fulgte teenageår proppet med Tipslørdag fra Premier League og de sene kampe med Barca og Michael Laudrup. Har fodboldminder fra møde med Beckham, EM-semifinalen i 96 på det gamle Wembley mellem England og Tyskland og en gåtur inde på det historiske græstæppe på Nya Ullevi.

Malthe Bendix Søgaard – journalist
Malthe er campo.dk’s fynske islæt og har fået meget af sin fodboldopdragelse hos det striwede fodboldflagskib på midtfyn. Yndlingsspilleren er Thomas Helveg, og faktisk blev han i sin tid tilbudt at drikke en øl med OB-legenden, hvis han altså selv stod for at give første omgang på Tinsoldaten i Odense – den gik dog ikke. Foruden Superliga-bold har Malthe en stor passion for Premier League, hvor specielt Didier Drogba var det helt store forbillede i de unge år.

Kasper Østergaard – journalist
Kasper har sine første fodboldminder fra EM-slutrunden i 2000, hvor Luis Figo, David Trezeguet og særligt David Beckham skabte en masse glæde hjemme i stuen. Siden har der været kærlighed til mange spillere, men specielt Nemanja Vidic, Pavel Nedved og Bastian Schweinsteiger går aldrig i glemmebogen.

Kristian Schlüter – journalist
Kristian fik sine første fodboldminder under EM-slutrunden i 2004, hvor Zinedine Zidanes og Cristiano Ronaldos exit i turneringen bragte tårer frem i øjenkrogen. Sidenhen har spillere som Ronaldinho, Wayne Rooney og Carles Puyol indtaget en særlig plads i hans fodboldhjerte.

Emil Schøler Carstens – journalist
Emil har altid været tosset med fodbold, selvom han stammer fra håndboldøen Mors i Nordjylland. I en tidlig alder forsøgte morfar at bestikke Emil til at være Manchester United-fan ved at forære ham en Anderson-trøje, men i stedet forelskede han sig i Liverpool, da Fernando Torres gav Nemanja Vidic en fodboldlektion i den legendariske 4-1-kamp på Old Trafford.

Lukas Palm Eriksen – journalist
Lukas er vokset op med fodbold og har en passion for de blå/gule fra Vestegnen – også selvom hans egen far holder med FCK og tog ham med i Parken hver søndag. Lukas følger såvel dansk som international fodbold tæt og har også en forkærlighed for Premier League – og især Liverpool. Interessen for Merseyside-klubben kom sig af den danske klippe Daniel Agger, så det gjorde da heller ikke noget, at netop Agger skiftede hjem til Vestegnen igen.

Marcus Parsberg Overbye – journalist
Marcus’ fodboldglæde opstod i 2008, hvor Pep Guardiolas Barcelona-mandskab med deres ‘tiki-taka’-bold åbnede døren. Her var det især spillere som Messi, Xavi og Iniesta, der betagede med deres effektive boldomgang. Jakob Poulsens kasse mod Sverige i 2009 vækker også gode minder hos Marcus, som sad på en bar i Tyrkiet med en ordentlig spandfuld svenskere.

Alexander Christiansen – journalist
Alexander har siden 2002, hvor han fik sit første FIFA-spil, været bidt af en gal fodboldfan. I en tidlig alder var det den offensive fodbold, der fangede hans opmærksomhed, og derfor var den første fodboldtrøje en
F.C Barcelona hjemmebanetrøje med Ronaldinho på ryggen. Det første tydelige fodboldminde var kampen d. 10 november 2005 på Santiago Bernabeu, hvor Barcelonas Ronaldinho blev klappet af banen af Real Madrids fans efter en sand fodboldopvisning.

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P