3F Superligaen

OB udlejer forsvarsspiller

OB sender den 21-årige midterforsvarer på leje for hele sæsonen. Dermed står den på 2. division i næste sæson.

Christian Vestergaard udlejes fra OB til Kolding IF
Foto: ob.dk

Christian Vestergaard udlejes fra OB til Kolding IF. Dermed står næste sæson på 2. division for den 21-årige midterforsvarer. Det oplyser OB på sin hjemmeside.

Vestergaard blev rykket op på førsteholdet i sommeren 2020, men har ikke haft held med at erhverve sig særlig meget spilletid.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Det er nemlig kun blevet til to kampe for førsteholdet, siden hans indlemmelse i førsteholdstruppen. Vestergaard har samtidig døjet med en genoptræningstid ovenpå en skade, som han dog er ovre nu. Derfor ser fodbolddirektør i OB, Björn Wesström positivt på lejeaftalen.

– Christian har en genoptræningsperiode bag sig, og for at få den træning, der kræves, nu hvor han er erklæret skadefri, har han brug for løbende seniorkampe. Vi er derfor meget glade for samarbejdet med Kolding omkring Christians udvikling, og vi ønsker både ham og Kolding en god sæson, siger han.

Også Christian Vestergaard selv er glad for aftalen.

– Jeg skal først og fremmest have nogle minutter i benene, og det føler jeg, at jeg kan få i Kolding. Så kommer jeg tilbage om et år i virkelig god forfatning, og så er jeg klar igen til at kæmpe om pladserne i OB, så på den måde glæder jeg mig til forhåbentligt at få en masse minutter i benene, siger han.

OB gafler AC Horsens-trænerens søn

Først den 4. juli starter Vestergaard op i Kolding IF, og han er derfor med i OB’s trup til træningskampen mod FC Midtjylland lørdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P