VM 2022

2 min læsningOfficielt: AaB ophæver med ung førsteholdsspiller

AaB har onsdag meddelt, at man har valgt at ophæve kontrakten med 20-årige Casper Gedsted, der har spillet seks kampe i Superligaen i denne sæson.

2 min læsning
Casper Gedsted
Foto: aabsport.dk

Superligaklubben AaB oplyser denne onsdag, at man har valgt at ophæve kontrakten med 20-årige Casper Gedsted, der i denne sæson står noteret for seks kampe i Superligaen.

Dette til trods for, at man ellers havde en lang aftale med Casper Gedsted.

Om ophævelsen udtaler Inge André Olsen, der er sportschef i AaB, følgende:

– Vi lavede sidste år en lang aftale med Casper, fordi vi så og stadig ser et potentiale i ham, ligesom vi eksempelvis gør med Anders Noshe på samme position.

– Casper har imidlertid udtrykt utålmodighed i forhold til mere spilletid, hvilket vi ikke kan love, og derfor er vi blevet enige om, at den bedste løsning lige nu er at ophæve aftalen, forklarer Inge André Olsen til klubbens hjemmeside.

AaB tog tidligere på onsdagen afsked med en anden spiller. Noget, du kan læse mere om herunder.

Vejle Boldklub melder ud: Henter forstærkning i AaB

Afskeden har hovedpersonen selv også fået lov til at sætte lidt ord på. Noget, han ligeledes gør til klubbens hjemmeside.

– Jeg har haft en fuldstændig fantastisk tid i AaB, og jeg er sindssygt stolt over og glad for, at jeg lykkedes med at spille på Aalborg Portland Park, for det er den største drøm, når man kommer fra Nordjylland.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vejen til fast spilletid har imidlertid været lidt for lang, så jeg har ikke fået så mange minutter, som jeg havde håbet. Og hvis jeg skal fortsætte min udvikling, synes jeg, det er vigtigt at få mere seniorerfaring og mere fast spilletid, hvorfor jeg nu går efter at finde et sted, hvor jeg kan få fast spilletid på højest mulige niveau, og så kan jeg sagtens forestille mig på et tidspunkt i en stærkere udgave af mig selv at vende tilbage til AaB, lyder det fra Casper Gedsted.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer