3F Superligaen

AC Horsens forstærker sig med landsholdsspiller fra New Zealand

De gule oprykkere har ikke set sig tilbage, siden de tog hul på Superligaen for tre spillerunder siden - nu forstærker de truppen yderligere.

AC Horsens, AC Horsens ny spiller, Elijah Just, Superligaen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AC Horsens har nok overrasket de fleste danske fodboldfans, da de i skrivende stund indtager andenpladsen i Superligaen, a point med Silkeborg IF på førstepladsen.

Det har dog ikke fået den sportslige ledelse til at ligge på den lade side, og mandag har man således præsenteret endnu en forstærkning af truppen.

Der er her tale om den 22-årige Elijah Just. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den unge newzealandske landsholdsspiller er blevet købt fri i FC Helsingør. Han er blevet udstyret med en fireårig kontrakt i AC Horsens.

Oprykkerne beskriver Elijah Just som en teknisk stærk og hurtig kantspiller, og tilgangen af den unge newzealænder vækker glæde hos Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård:

– Elijah Just har spillet en forrygende sæson, hvor han virkelig har vist sig frem på det her sprudlende FC Helsingør-hold, og han var en af arkitekterne bag deres flotte grundspil. Han passer rigtig godt ind i vores strategi om at hente unge spillere med stort udviklingspotentiale, og vi er ikke i tvivl om, at vi sammen kan gøre ham til en dygtig superligaspiller i løbet af kort tid, siger Niels Erik Søndergård.

Casper Tengstedt om Rosenborg-skifte: Kunne være interessant

Også AC Horsens’ cheftræner, Jens Berthel Askou, er begejstret over den nye tilgang, som de i øvrigt ikke var ene om at ville hente.

– Der har været stor interesse for ham – også fra andre superligaklubber – men vi er glade for, at han har valgt os, for han kan hjælpe os på både kort og lang sigt.

– Vi har ønsket at tilføre endnu en offensiv spiller for at styrke konkurrencen og bredden, og det er ikke fordi, at dem vi har ikke gør det fantastisk, for det gør de, men vi vil gerne have yderligere en spiller til de offensive positioner.

– Elijah Just har trods sine kun 22 år været en stor profil for FC Helsingør, og han har et stort uudnyttet potentiale. Han er A-landsholdsspiller og har iøjnefaldende kvaliteter. Han kan gøre ondt på modstanderen i både små og store rum, han afslutter godt med begge ben, og han kan angribe sin modstander på flere måder. Han er meget bevægelig, hurtigt tænkende og en spiller, der kan give os endnu mere dynamik., lyder det fra cheftræneren.

Elijah Just har mulighed for at komme i aktion for AC Horsens fredag den 5. august, hvor man gæster Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P