VM 2022

2 min læsningViborg FF henter kantspiller i FC Barcelona

Viborg FF har hentet en 21-årig kantspiller, der skifter fra FC Barcelona B til den midtjyske Superligaklub.

2 min læsning

Viborg FF har hentet en 21-årig spanier, der skifter til klubben fra FC Barcelonas B-hold på en tre-årig aftaler, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Nils Mortimer Moreno er navnet på den unge kantspiller. Foruden FC Barcelonas B-hold han også repræsenteret akademiet i FC Barcelona og fået en række U17- og U18-landskampe for Spanien.

Viborg sikrer sig Young Boys-spiller på permanent aftale

Nils Mortimer Moreno kom allerede til FC Barcelona som 12-årig og har derfor fået sin fodboldsopdragelse på La Masia i Barcelona.

– Jeg er rigtig glad for at have skrevet under her, og glæder mig til at spille for Viborg. Jeg søgte en ny udfordring med førsteholdsfodbold, og jeg ved, at den danske liga er stærk. Jeg har haft gode samtaler med folk her i klubben, og projektet med unge spillere og en offensiv spillestil er noget, der tiltaler mig meget. Nu ser jeg meget frem til at komme i gang med den spændende sæson, der venter, siger Mortimer til klubbens hjemmeside.

I Viborg FF glæder man sig over tilgangen af den teknisk velfunderede spanier.

Artiklen fortsætter under reklamen.

– Med Nils Mortimer får vi en hurtig, teknisk dygtig og driblestærk kantangriber med et stort potentiale, som vi tror på, at vi kan forløse i vores miljø. Han har stor spilintelligens, han er en dygtig presspiller, som arbejder hårdt begge veje, så derfor tror vi på, at han passer godt ind i vores stil. Det er en spiller, som er rigtig sulten efter førsteholdsfodbold, så han kan tage de næste skridt i karrieren, og vi glæder os til at se ham i den grønne trøje, siger sportchef, Jesper Fredberg om nyerhvervelsen.

Nils Mortimer Moreno får trøjenummer 10 i klubben, hvilket antyder, at det er en spiller, man forventer sig meget af.

– Vi er bevidste om, at det ofte kræver lidt tilvænning for unge spillere at skifte til en ny klub i et nyt land, men det er en spiller, vi forventer kan gøre en forskel for os indenfor kort tid, siger Jesper Fredberg.

Nils Mortimer Moreno og resten af Viborg FF starter Superliga-kampagnen, når de møder AaB på hjemmebane den 17. juli.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer