2 min læsningOfficielt: AC Horsens sender angrebstalent til FC Midtjylland

FC Midtjylland har hentet et ungt talent til den jyske hede. Den 17-årige angriber kommer til fra AC Horsens.

2 min læsning
Foto:fcm.dk

FC Midtjylland er kendt for en god ungdomsafdeling og en evne til at finde unge talenter frem i alle jyske afkroge. Det er endnu engang lykkes, og denne gang er det hos Superliga-konkurrenterne AC Horsens.

Den 17-årige angriber Julius Voldby Rosenberg Hansen skifter øjeblikkeligt fra oprykkerne i Horsens til sidste sæsons sølvvindere fra FC Midtjylland. Her har han skrevet under på en treårig kontrakt, der binder angriberen til Herning indtil sommeren 2025.

Det vækker stor begestring hos ‘Den Gule Fare’, at et af klubbens helt store talenter nu skal til Herning.

– Vi er stolte over, at vi kan sende ham videre til et af de bedste akademier i Danmark, og det er et kæmpe skulderklap til Julius, der har præsteret flot over en længere periode, men det er også en stor cadeau til de trænere, ledere og spillere på Akademiet, der har arbejdet sammen med Julius, siger sports- og talentchef Niels Erik-Søndergård.

Den 17-årige angriber træder ind på det midtjyske U19-hold, hvor han skal forsøge at tage det næste skridt i sin udvikling.

Officielt: FC Midtjylland sælger midtbanespiller til finsk fodbold

– FC Midtjylland er en stor klub, som er gode på talentudvikling og har et af de bedste akademier i Skandinavien. Det er her, jeg føler, at jeg kan tage de næste skridt i min karriere. Min helt store drøm er at udvikle mig så meget, at jeg får chancen på førsteholdet, fortæller Julius Voldby.

Voldby fik i seneste sæson seniordebut under en pokalkamp for AC Horsens, mens han i efteråret spillede sin første kamp på det danske U17-landshold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer