1 min læsningOfficielt: OB sælger forsvarsspiller til Helsingør

OB sælger deres fynske forsvarsspiller, som skifter de blå striber i Odense ud med lyseblå farver i Helsingør

1 min læsning
Foto: Odense Boldklub

Odense Boldklub sælger 20-årige Mathias Brems til Helsingør. Her har han skrevet under på en toårig kontrakt, der strækker sig til sommeren 2024.

Den unge venstreback havde ellers kontrakt hos fynboerne indtil sommeren 2023, men vejen til spilletid i Superligaen var for lang.

Det fortæller fodbolddirektør i OB, Bjørn Wesström, der dog samtidig oplyser, at døren ikke bliver smækket bag den unge forsvarsspiller.

– Det helt store gennembrud har desværre ladet vente på sig, men han har altid opført sig professionelt og udført sit arbejde for OB med stor arbejdsiver, siger Wesström og fortsætter.

– Vi har mange gode venstre backs i klubben, og her har Mathias stået lidt tilbage i rækken, så han har ikke fået den spilletid, han havde drømt om. Derfor er det naturligt, at han nu søger andre græsgange, og vi er glade for, at vi har kunnet blive enige med FC Helsingør om en transfer, siger Björn Wesström til klubbens hjemmeside.

Officielt: AC Horsens sender angrebstalent til FC Midtjylland

I sidste sæson sluttede OB som nummer otte i Superligaen, mens FC Helsingør, der vandt grundspillet i 1. division, gik glip af oprykning til landets bedste række med deres fjerdeplads.

Timeline

Notifications

Notifikationer