1 min læsningRanders FC sælger Tibbling til norsk fodbold

Superligaen og Randers FC er blevet en profil fattigere, da den kronjyske klub har solgt svenske Simon Tibbling til norsk fodbold.

1 min læsning
Simon Tibbling forlader Rander fc
Foto: Rander FC

Indtil videre er det ikke blevet til spilletid i Superligaen for Simon Tibbling i denne sæson, og det får han ej heller.

Den 27-årige svensker skifter nemlig Randers FC ud med norske Sarpsborg, hvor han skal forstærke landsmanden Stefan Billborns tropper.

– Vi har været rigtig glade for at have Simon Tibbling i Randers FC. Han er topprofessionel og en god fyr. Klubben og især vores unge spillere har nydt godt af hans erfaring. Simon ønsker dog mere spilletid, end hvad han i øjeblikket har udsigt til her i Randers FC.

– Det er derfor glædeligt, at vi har kunne nå til enighed om et permanent skifte til Sarpsborg, hvor han forhåbentlig kan få en masse spilletid og spilleglæde. Vi ønsker ham al muligt held og lykke fremover, siger sportslig direktør Søren Pedersen.

Tibbling kom sidste sommer tilbage til Danmark og Superligaen efter en enkelt sæson i hollandske FC Emmen.

Tidligere har midtbanespilleren repræsenteret Djurgården i hjemlandet, inden han i 2015 tog sin første tur til hollandsk fodbold og Groningen.

Fra 2017 til 2020 var Tibbling en profil hos Brøndby IF, inden turen altså gik tilbage til hollandsk fodbold.

I Sarpsborg bliver Tibbling holdkammerat med blandt andre danske Mikkel Maigaard, ligesom han igen kommer til at spille sammen med Anton Skipper, ligesom det var tilfældet i Brøndby i sæsonen 2019-20.

Timeline

Notifications

Notifikationer