2 min læsningVejle Boldklub melder ud: Henter forstærkning i AaB

Vejle Boldklub har været på rov i AaB, hvor man henter 19-årig venstreback. Det melder klubben onsdag formiddag.

2 min læsning
Christoffer Ravn
Foto: vejle-boldklub.dk

Vejle Boldklub skal efter sommerferien spille i NordicBet Liga, efter klubben i denne sæson er rykket ud af Superligaen.

Derfor er man nu i fuld gang med at styrke truppen forud for den kommende sæson i 1. division, hvor man onsdag formiddag kan præsentere ugens anden tilgang.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Således kunne klubben fra Nørreskoven mandag præsentere Azer Busuladzic som ny spiller i klubben, og nu har man netop meldt ud, at man henter en ung forsvarsspiller i AaB.

Der er tale om den 19-årige venstreback Christoffer Ravn, der har erfaring fra både det danske U19-landshold og AaB’s U19 Liga-hold, for hvem han var anfører.

Det er en tilgang, der vækker stor glæde i hans nye klub, hvor Vejle Boldklub-sportschef Marius Adrian Nicolae siger:

– Christoffer Ravn er en lovende spiller, og vi er glade for at få ham tilknyttet Vejle Boldklub. I den indledende dialog gav Christoffer tydeligt udtryk for, at han virkelig gerne ville Vejle, og for mig fortæller det noget om den anseelse, vi som klub har iblandt de talentfulde spillere i landet, fortæller sportschefen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Medie: Offensivspiller færdig i Vejle – snakker med to andre superligaklubber

– Trods sin unge alder besidder Christoffer sunde lederegenskaber og en modenhed i sit spil, som gør, at han er klar til at tage næste skridt i sin karriere og kæmpe med om spilleminutterne på førsteholdet, og på vegne af Vejle Boldklub byder jeg Christoffer velkommen i klubben. Vi ser frem til at se ham komme i gang med sine nye holdkammerater efter sommerferien.

Christoffer Ravn nåede ikke at få sin debut på førsteholdet i AaB, men kan nu i stedet se frem til 1. divisionsfodbold i Vejle Boldklub, der jagter en hurtig retur til Superligaen og landets bedste række.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer