VM 2022

1 min læsningF.C. København henter stortalent

F.C. København har sikret sig det ungarske stortalent Tamás Szűcs, der skifter til Københavner-klubben på en treårig aftale.

1 min læsning
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

F.C. København Talent har sikret sig en ung ungarer, der ankommer til til den danske hovedstad fra Budapest Honvéd FC på en treårig aftale.

Det 17-årige talent, Tamás Szűcs, står noteret for en enkelt førsteholdskamp i den bedste ungarske liga, mens han spiller fast på det ungarske U17-landshold.

– Tamás er en offensiv midtbanespiller, der kan lave mål og assists. Samtidig bidrager han med hårdt arbejde og speed. Og han er en teknisk velfunderet spiller med et rigtig godt højreben, siger Mikkel Køhler, Head of Recruitment, til klubbens hjemmeside.

Efter planen starter Tamás Szűcs på U19-holdet i F.C. København, der for nyligt vandt det danske mesterskab i U19-rækken, efter sommeferien. Og hovedpersonen selv ser også frem til udfordringen i F.C. København.

– Det er et stort skridt at tage for mig. Jeg er stolt over at komme til så stor en klub, som F.C. København, og hele setuppet tiltaler mig meget, både på og udenfor banen. Jeg ved, at der venter masser af hårdt arbejde i det daglige, men det glæder jeg mig utroligt meget til. Det er en drøm for mig at kunne skifte til FCK, siger Tamás Szűcs.

Det er ikke oplyst, hvor meget F.C. København må punge ud for det store, ungarske midtbanetalent.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer