3F Superligaen

Viborg FF forstærker defensiven med slovensk forsvarsspiller

Viborg FF har hentet en ny midtstopper til klubben fra slovenske NK Celje.

Viborg FF henter ny forsvarsspiller til klubben
Foto: vff.dk

22-årige Zan Zaletel er ny mand i den grønblusede Viborg-klub.

Det skriver superligaklubben på deres hjemmeside, hvor de endvidere oplyser, at den slovenske stopper har fået en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2025.

Spansk medie: FC Barcelona sender stærkt signal til Braithwaite – udeladt fra træningslejr

Den nye slovenske stopper ser frem til et godt samarbejde med klubben fra domkirkebyen, hvor han særligt fremhæver spillestilen som én af grundene til sit skifte.

– Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, og Viborg har været de mest seriøse blandt de muligheder, jeg havde. Jeg kan lide strategien her, hvor man tror på unge spillere og samtidig er det en spillestil, som er attraktiv, fortæller den nye Viborg-spiller til klubbens hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hos sportschefen Jesper Fredberg er der heller ingen tvivl om, at Zaletel er en dygtig kapacitet, der nu rykker til Danmark efter en hel karriere i hjemlandet Slovenien.

– Zan er en spillende forsvarsspiller, som er god med bolden, dygtig til at læse spillet og samtidig duelstærk. Selvom han er relativt ung, så har han masser af erfaring fra mange kampe på et godt niveau, og kommer også med fine lederegenskaber, da han i en periode også har været anfører for NK Celje.

OB’s cheftræner: Målsætningen hedder top seks, men udfordringen er stor

– Han skal være med til at skærpe konkurrencen på stopperpositionen, og så skal han fortsætte sin gode udvikling her i vores miljø, slutter østjyden Fredberg.

Det fremgår også i pressemeddelse, at klubben fra Danmarks næstældste by har fulgt forsvarsspilleren over en længere periode. Han bliver desuden hentet på en fri transfer, da han havde kontraktudløb med hans slovenske klub per 1. juli i år.

Med tilføjelsen af den nye slovener til forsvarskæden, har Viborg nu hentet tre spillere til i sommerens transfervindue. Listen tæller yderligere Nicolas Bürgy og Nils Mortimer. Den anden vej er røget flere kontraktløse spillere. Blandt de største navne finder vi Frans Putros, der er skiftet til thailandsk fodbold, men Lars Kramer skal tørne ud for ligarivalerne fra AaB.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Viborg FF indleder superligakampagnen søndag d. 17. juli på hjemmebane mod netop Lars Kramer og AaB. Her sparkes kampen i gang kl. 14:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P