1 min læsningOB gafler AC Horsens-trænerens søn

OB har hentet den 16-årige forsvarspiller Julius Berthel Askous, som er søn til AC Horsens' cheftræner. Han er blevet udstyret med en toårig kontrakt hos fynboerne.

1 min læsning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der er gang i svingdøren allerede tidligt i dette transfervindue på træningsanlægget i Ådalen. Fem spillere har allerede forladt klubben, mens der er kommet flere ungdomspillere til.

En af disse ungdomspillere er 16-årige Julius Berthel Askou, der skifter tilværelsen på Silkeborg IF’s U17-hold ud med en stribet OB-trøje.

– Julius er en rigtig forsvarsspiller. Han elsker at forsvare, men samtidig har han også en rigtig god pasningsfod. Han kommer fra en god klub, hvor han har gennemgået en flot udvikling, og vi håber på, at vi kan udvikle på ham de næste par sæsoner, så han kan tage det næste step, siger akademichef i OB, Tonny Hermansen.

Julius Berthel Askou er søn til AC Horsens’ cheftræner, Jens Berthel Askou, som på fornem vis førte AC Horsens tilbage til Superligaen. Om de to familiemedlemmer kommer til at stå ansigt til ansigt i den kommende sæson, må tiden vise.

– Det er en god følelse endeligt at få det på plads. Det er noget, som jeg har glædet mig til, og noget jeg har tænkt over i rigtig lang tid. Jeg er blevet præsenteret for nogle dygtige folk, som er gode til at udvikle de individuelle kompetencer, og det var det vigtigste for mig, siger hovedpersonen selv om kontrakten.

Den talentfulde forsvarspiller er blevet enig med OB om en toårig aftale.

Timeline

Notifications

Notifikationer