2 min læsningFarvel, farvel, farvel: David Ousted lægger støvlerne på hylden for tredje gang

David Ousted indstiller karrieren. Det er tredje gang den 37-årige målmand planlægger at stoppe karrieren.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

David Ousted har spillet sin sidste fodboldkamp. Det skriver FC Midtjylland på sin hjemmeside. Det har den 37-årige målmand dog haft planer om før.

For første gang i vinters, da han annoncerede et karrierestop efter et ophold i Hammarby. Siden fik FC Midtjylland dog overbevist Ousted om at genoptage karrieren for at spille forårssæsonen i FC Midtjylland.

Herefter var der planer om endnu et karrierestop, men da målmandssituationen ikke var helt på plads er Ousted blevet hængende indtil transfervinduets sidste dag, hvor det nu forventes at være et endeligt exit fra fodbolden.

– Lige fra starten har jeg været afklaret med den rolle, FCM ønskede jeg tog. Da klubben kom og spurgte, om jeg ville hjælpe et par måneder mere, synes jeg, det var meget naturligt at betale tilbage på den opbakning, jeg har fået her. Det har hele tiden været aftalen, at når der kom styr på tingene, ville jeg få lov til at tage til Canada, siger David Ousted og fortsætter:

Medie: FCM i dialog med PL-dansker

– Jeg har været vildt glad for at være her. Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg vil altid tage med mig, at jeg har fået lov til at slutte min karriere på den her måde. Jeg endte med at spille et helt mesterskabsspil, fordi Elias Olafsson blev skadet. Det er vildt at tænke på, at min sidste aktion på en fodboldbane blev et reddet straffespark i en pokalfinale. Jeg kunne ikke have skrevet det meget bedre.

Nu er det planen for David Ousted, at han skal bruge tiden i Vancouver på at starte en ny virksomhed op, mens FC Midtjylland fortsætter med målmandsduoen Jonas Lössl og Elias Olofsson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer