3F Superligaen

Randers sælger midtbanespiller til ungarsk klub

Vincent Onovo er fortid i Randers FC, da klubben har valgt at sælge ham til ungarske Ujpest FC.

Randers FC møder Vejle BK i runde 16 i superligaen på Cepheus Park Randers, søndag den 21. november 2021. Randers FC's Vincent Onovo i kamp med Vejle's Arbnor Mucolli.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Randers FC sælger Vincent Onovo til ungarske Ujpest FC, hvortil den 26-årige nigerianer har været udlejet de seneste fire måneder. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Sportsdirektør Søren Pedersen er glad for salget af Vincent Onovo, hvilket han ser vil give midtbanespilleren flere spilleminutter i benene, end det er blevet til i superligaklubben.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er glædeligt, at Vincent har fået masser af spilletid og spilleglæde i den seneste tid, og at vi efterfølgende har kunnet lave en permanent aftale med klubben, som er tæt på en tro kopi af den aftale, vi lavede for et års tid siden, da Vincent kom til Randers, siger Søren Pedersen og fortsætter:

– Det blev desværre ikke til, hvad vi havde håbet på med Vincent i Randers, men sådan er det i fodbold nogle gange, og vi ønsker ham og familien al muligt held og lykke fremover.

Ekspert: Ombejlet Randers-anfører vil passe ind i mange ligaer

Det blev i alt til 14 kampe for Vincent Onovo i Randers FC. Nigerianeren har tidligere tørnet ud for de to finske klubber HJK Helsinki og Inter Turku.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P