1 min læsningSuperligaens kantkabale får sin foreløbige ende: Viborg henter potentiel dansk VM-modstander

Viborg har dækket sig ind på kantpositionen med en dansk VM-modstander, efter man vinkede farvel til Younes Bakiz.

1 min læsning

Kantkabalen tog fart, da Brøndby hentede Nicolai Vallys i Silkeborg.

Silkeborg hentede Kasper Kusk i Aalborg, inden AaB forstærkede sig med Viborgs Younes Bakiz. Nu ser det dog ud til, at kædereaktionen er brudt, da Viborg i stedet har rettet blikket mod udlandet.

Viborg køber tunesiske Elias Achouri, der potentielt kommer til at stå overfor Danmark i vinterens VM. Achouri er nemlig tuneser og fik denne sommer sin landsholdsdebut for Tunesien, som Danmark er i gruppe med ved VM i Qatar.

Achouri skifter til de grønklædte fra portugisiske GD Estoril. Kantspilleren har skrevet under på en kontrakt, der strækker sig til 2025.

Sportschef Jesper Fredberg har store forventninger til klubbens nye kantspiller:

– Elias er en rigtig dygtig kantangriber, som kommer med nogle færdigheder, vi har søgt efter at supplere truppen med. Han er hurtig, driblestærk, aggressiv i sin spillestil og sparker godt med begge ben. Vi synes, han passer godt ind til vores spillestil og kan også dække alle tre forreste pladser i vores formation, siger Fredberg og fortsætter:

Officielt: AaB sikrer sig Viborg-kant efter salg af Kusk

– Han har et stort potentiale og har lige fået debut for A-landsholdet, så det er en spiller, vi har forventninger til og som vi glæder os rigtig meget til at se i den grønne trøje, siger sportschefen.

Viborg ligger nummer fem i Superligaen og spiller søndag eftermiddag mod OB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer