2 min læsningFjerde signing på plads: Viborg FF henter Jonas Thorsen hjem

32-årige Jonas Thorsen vender tilbage til Viborg FF, hvor han tidligere har spillet otte sæsoner mellem 2009-2017.

2 min læsning
Jonas Thorsen
Foto: vff.dk

32-årige Jonas Thorsen vender tilbage til Viborg FF, hvor han tidligere har spillet otte sæsoner mellem 2009-2017. Midtbanespilleren havde for nyligt kontraktudløb med AC Horsens, hvorfor han kommer til på en fri transfer.

Han er blevet udstyret med en etårig kontrakt, skriver klubben på sin hjemmeside.

Kæmpe tab: Brøndby-anfører ramt af længerevarende skade – falder bejlerne fra nu?

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Jonas Thorsen glæder sig da også over, at være tilbage i den grønblusede trøje.

– Det føles fantastisk at være tilbage, og det er lidt af en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg har følt mig hjemme lige siden, jeg trådte ind ad døren, og det har været det nemmeste valg at sige ja til at fortsætte her, siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

-Jeg kommer med fornyet energi og er topmotiveret for at vise, at jeg stadig har en masse at bidrage med. Jeg er en af de mest erfarne i truppen, og skal selvfølgelig tage en masse ansvar, og så vil jeg sætte en ære i at hjælpe alle på holdet med at vokse, så vi får en endnu stærkere enhed i den kommende sæson, afrunder han.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Thorsen har i sin spillerkarriere optrådt kortvarigt i AGF, været forbi AC Horsens over to omgange, været et smut i tyske Eintracht Braunschweig og altså tørnet ud for Viborg FF 205 gange fra 2009-2017.

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer