2 min læsningOfficielt: Brøndby sprænger banken og henter Superliga-stjerne

Brøndby IF har sikret sig Nicolai Vallys, der skifter til klubben på Vestegnen for et tocifret millionbeløb.

2 min læsning

Brøndbys offensiv er blevet en stjerne rigere på transfervinduets sidste dag.

Silkeborg-profil Nicolai Vallys skifter fra Silkeborg til klubben fra Vestegnen. Det meddeler Brøndby på sin hjemmeside.

Vallys har sat sin underskrift på en fireårig aftale og er derfor bundet til Brøndby indtil sommeren 2026.

Den nu tidligere Silkeborg-spiller har fået nummer syv på Vestegnen.

I flere uger har rygterne floreret om et Vallys-skifte, men kort før transfervinduet smækker i, er ‘CV’ og co. lykkedes med at hente Silkeborg-stjernen. Det vækker glæde hos Brøndby-chefen.

Ekspert om stor transfer: Svært at sige nej til Brøndby

– Nicolai Vallys har udviklet sig til en af Superligaens største profiler, så vi er meget tilfredse med, at vi her til aften har indgået en længevarende aftale med Nicolai, siger Carsten V. Jensen og fortsætter:

– Nicolai er lidt en ‘late bloomer’, der med sine ideer og blik for spillet ser ud til at have fundet sig til rette i toppen af dansk fodbold. Med Vallys får vi en spiller på vej mod sin bedste fodboldalder, og vi glæder os meget over at have ham med ombord i Brøndby IF, siger CV.

Silkeborg har i en fondsbørsmeddelelse opjusteret forventningerne til årets resultat med 20 millioner kroner, hvorfor det kan forventes, at overgangssummen lægger sig i det leje.

Den nye Brøndby-spiller træner for første gang med torsdag og kan derfor potentielt få debut, når Brøndby gæster CASA Arena søndag klokken 16.00.

Her skal Vallys og co. stå overfor den tidligere Brøndby-spids Simon Makienok, der onsdag aften er blevet præsenteret som ny spiller i AC Horsens.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer