VM 2022

2 min læsningAC Horsens køber midtbanespiller i OB

Når AC Horsens i den kommende sæson igen er at finde i Superligaen, vil oprykkerne blandt andet kunne sætte sin lid til Moses Opondo, som er købt fri i OB.

2 min læsning
Moses Opondo
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den 24. januar skiftede ugandiske Moses Opondo fra OB til AC Horsens på en lejeaftale fra resten af sæsonen.

Inkluderet i den lejeaftale var en købsoption, og den har de nu valgt at udnytte i Horsens.

– Vi forberedte os godt med en købsoption i lejeaftalen, og den har vi nu valgt at indfri på baggrund af Moses Opondos præstationer i den gule trøje. Han er en dynamisk spiller med masser af power, og han har været kampafgørende i slutspillet. Vi er ikke i tvivl om, at han også fremadrettet bliver en gevinst for AC Horsens, siger sportsdirektør Niels Erik Søndergård.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Opondo har i alt nået at spille ni kampe for AC Horsens forud for sæsonens sidste kamp senere søndag mod Hvidovre.

I seneste runde blev det til det første mål i den gule trøje for Opondo, da han scorede i 0-4-sejren over FC Fredericia.

Endnu har Opondo til gode at tabe en fodboldkamp med AC Horsens, men det bliver der formentlig lavet om på i næste sæson, når den igen står på superligabold for ’Den Gule Fare’ fra Østjylland.

– Jeg har valgt at fortsætte i AC Horsens, fordi jeg tror på det projekt, der har været i gang i den tid, jeg har været i klubben. Vi er en spændende gruppe spillere, som har vist vores styrke i foråret, og vi skal selvfølgelig bygge på til den kommende sæson, men overall har vi et rigtig godt udgangspunkt for at løse den store opgave med at overleve i Superligaen, lyder det fra Opondo.

Moses Opondo er født i Uganda, men han har tilbragt det meste af sit liv i Danmark, hvor han tidligere har repræsenetert nordjyske klubber som Frederikshavn-klubben BK Bangsbo Freja samt AaB og Vendsyssel FF.

Opondo har fået en kontrakt helt til og med sæsonen 25-26.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer