2 min læsningSpurs vil styrke truppen markant: Dansk stjerne og to anførere på ønskelisten!

Tottenhams sportsdirektør, Fabio Paratici, lover en kraftig oprustning af truppen for at holde på Antonio Conte, der har kontraktudløb med klubben om et år og som for tiden genovervejer sin fremtid. Ønskelisten tæller flere Premier League-profiler.

2 min læsning
Antonio Conte begynder at se sit arbejde bære frugt i Tottenham
Antonio Conte var meget tilfreds efter 4-0 sejren over Leeds lørdag. Foto: REUTERS/Ian Hodgson.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tottenham Hotspur sluttede af med en Champions League kvalifikationsgivende fjerdeplads i Premier League, men til næste sæson skal truppen forstærkes markant i håbet om, at holde på Antonio Conte i managerrollen.

Det beretter det engelske medie The Telegraph i et længere interview.

Her fremgår det, at Spurs’ sportsdirektør Fabio Paratici vil flyve til Italien for at drøfte de kommende sommertransfers med Conte og dermed sikre et solidt grundlag for, at den karismatiske italiener vil forblive i klubben.

Der er tale om hele seks spillere fra de største europæiske ligaer.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Ønskelisten tæller flere Premier League-spillere. Herunder den mesterskabsafgørende angriber Gabriel Jesus fra Manchester City, den danske talisman fra Brentford Christian Eriksen, der har snarlig kontraktudløb, mens også Southampton-anføreren James Ward-Prowse og Leeds-kaptajnen Kalvin Phillips figurerer på listen.

Mbappé afslører: Det var ikke kun mellem Real Madrid og PSG – der var også en Premier League-klub

Men det stopper ikke her. Man har nemlig også Torinos Gleison Bremer, Inters Alessandro Bastoni og Djed Spence fra Middlesbrough i kikkerteren.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det vides ikke, hvordan prioriteringsrækken lyder for de seks spillere, men der har i flere ombæringer været kraftige forlydender om særlig Christian Eriksen, der tidligere har været under vingerne af netop Antonio Conte i Inters mesterskabssæson forrige år.

Conte om dansker: Enhver manager ville nyde at råde over sådan en spiller!

Hele ideen med at styrke truppen med de store profiler, er, at overtale Conte til at forblive manager i London-klubben. Den lille italienske taktiker har nemlig ikke flyttet sin familie med til det engelske, selvom han netop har overstået sin første sæson i klubben, hvor hans kontrakt udløber om én sæson.

Derfor mener The Athletic at vide, at Conte seriøst overvejer sin fremtid i den hvidklædte traditionsklub, efter han nu er tilbage i Italien for at genoverveje og reflektere over sin trænerfremtid.Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer