2 min læsningStillinger og Resultater

Spanien Stillinger og Resultater

Italien Stillinger og Resultater

Tyskland Stillinger og Resultater

Frankrig Stillinger og Resultater

Norge Stillinger og Resultater

Sverige Stillinger og Resultater

Resultater og stillinger i fodbold 

Få overblikket over resultater, Superliga-stillingen, Premier League-stillingen og meget mere her. 

Du kan på campo.dk se stillingerne fra alt fra Allsvenskan og Eliteserien hos vores nordiske naboer i Sverige og Norge, til stillingen i Premier League, Serie A, La Liga og Bundesligaen – og selvfølgelig også stillingen i Superligaen herhjemme. 

Vi opdaterer resultater fra kampene live, ligesom de forskellige resultater bliver opdateret i stillingen i den pågældende liga med det samme. 

Campo.dk giver dig også overblikket over holdenes opstillinger, samt relevant statistik fra kampene. 

Campo.dk gør en dyd ud af at holde styr på resultater fra alle de væsentlige fodboldkampe, både fra Superligaen og Premier League. 

Er du interesseret i den aktuelle Superligastilling, fodboldresultater eller statistik fra kampe i Superligaen, eller er det blot den nuværende Premier League-stilling, du er på jagt efter, kan du altid få den information, du har brug for, på Campo.dk. 

Om du besøger campo.dk fra din mobil, tablet eller PC, kan du altid finde informationer på campo.dk. 

Vores målsætning er at holde brugeren ajour med alt fra den nuværende Superligastilling til aktuelle resultater i fodbold. Søger man mod de udenlandske ligaer, kan du som bruger også få dækket dit behov her – både resultater og stillingen i Premier League, og det samme med La Liga stillingen og de øvrige store fodboldnationers bedste rækker, kan følges live og opdateres altid med det samme på Campo.dk. 

Notifications

ANNONCE


Notifikationer