2 min læsningConte om dansker: Enhver manager ville nyde at råde over sådan en spiller!

Der hersker ingen tvivl om, at Christian Eriksen er vendt tilbage til fodboldverdenen med et brag. Det går ingenlunde forbi næsen på hans tidligere cheftræner, Antonio Conte, der nu hylder danskeren.

2 min læsning
Christian Eriksen bliver hyldet af Antonio Conte
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Antonio Conte og Tottenham møder lørdag Thomas Franks Brentford i London, hvor Christian Eriksen altså vil stå overfor sin tidligere italienske træner fra Inter-tiden.

Conte er en stor fan af Eriksen som spiller, og Tottenham er også ved flere lejligheder blevet sat i forbindelse med danskeren. Nu hylder Spurs-bossen Eriksen, som han gerne vil samarbejde med igen.

Sådan lyder det i et interview med Sky Sports.

Journalist: Ingen option for Eriksen eller Brentford

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Ja, helt sikkert. At arbejde sammen med Christian igen vil være en fantastisk mulighed. Når du er denne type spiller (som Christian Eriksen, red.), vil enhver manager nyde at arbejde sammen med dem, understreger Antonio Conte således i interviewet.

For tiden er Eriksen i god form for både det danske landshold og klubben Brentford, som ikke har tabt én eneste kamp med den danske talisman i startelleveren. Noget, Conte beundrer.

– Jeg havde muligheden for at arbejde sammen med ham og lære ham at kende, og jeg kan kun tale godt om ham som person. Det er fantastisk at se ham spille på denne måde. At kunne se ham i denne form og nyde fodbold igen gør mig glad, slutter den lille kulttræner, der var meget begejstret for Eriksen, da de i seneste sæson vandt Serie A sammen.

Tottenham-træner: Jeg ser frem til gensyn med Eriksen

Christian Eriksen fik 60 kampe under Antonio Conte i Inter, og nu er der altså gensyn i weekenden, når Brentford møder Tottenham. Opgøret finder sted lørdag klokken 18.30. Du kan se kampen på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer