2. Division

Aarhus Fremad tager tre point i topkamp mod Esbjerg

Aarhus Fremad trak sig sejrsrigt fra Blue Water Arena fredag aften, da Esbjerg blev besejret i 2. Division. Dermed er Aarhus-klubben på andenpladsen i rækken.

Aarhus Fremads Sebastian Buch scorer til 1-2 under kvartfinalen i DBU Pokalen mellem FC Nordsjælland og Aarhus Fremad i Farum onsdag den 5. april 2023
Esbjerg
Esbjerg
v v v t v
0 : 1
Aarhus Fremad
t v v v v

Aarhus Fremad har ikke vundet de seneste fire opgør mod Esbjerg, men femte gang var lykkens gang for Morten Dahm Kjærgaard og Aarhus Fremad.

Det var ellers Esbjerg, som sad på det meste af spillet i første halvleg, men alligevel var det gæsterne, som spillede sig frem til de største chancer.

Esbjerg-bomber Emil Holten kunne have bragt vestjyderne foran efter et kvarters spil, men Fremad-keeper Peña fik generet Holten, som svigtede i feltet.

Efter en halv times spil headede Elias Sørensen på indersiden af stolpen, men desværre for Sørensen og Esbjerg, så hoppede bolden direkte ind i armene på Peña.

Det var målløst, som kampen nærmede sig halvtid, men få minutter før tid, kom Aarhus Fremads Lucas From fri igennem i Esbjergs felt, og selvom Jönsson reddede, så kunne keeperen ikke holde bolden. Derfor prikkede Fremads Frederik Høgh kuglen ubesværet i nettet.

Officielt: Roskilde forlænger med ex-Burnley-talent

I anden halvleg kørte Aarhus Fremad sig i forsvarsposition, og Esbjerg havde svært ved at komme frem til de store chancer. Få minutter før tid fik Elias Sørensen dog muligheden for at sparke udligningen ind, men endnu en gang holdte Benicio Peña bolden ude af nettet.

Aarhus Fremad vinder derfor topkampen mod Esbjerg og har nu vundet fem på stribe og indtager andenpladsen i 2. Division.