3F Superligaen

Medie: Portugisere jagter Viborg-profil

Der har tidligere været rygter om interesse for Viborg FF-profilen frem mod sommerens transfervindue, og nu meldes endnu en klub interesseret.

Anosike Ementa i duel med Tobias Slotsager i Superliga-kampen mellem OB og Viborg.
Foto: Lars Jacobsen
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Anosike Ementa kan potentielt være færdig i Viborg FF til sommer.

Der mangler i hvert fald ikke bejlere til den 21-årige Viborg FF-angriber, hvis man skal tro de historier, som i disse dage florerer i flere udenlandske medier.

Forleden kom det frem i det belgiske medie, HLN, at Gent skulle have følerne ude efter den store angriber. Meldingen gik på, at der skulle være forhandlinger i gang, og at man var ved at nærme sig noget – en påstand der senere blev afvist af VFF-sportschef, Mads Agesen.

Men nu skulle endnu en klub have meldt sig ind i jagten på Anosike Ementa.

Det portugisiske medie, Record, skriver således, at Casa Pia, som gør sig i den bedste portugisiske række, nu har Ementa på ønskelisten.

Klubben har i løbet af foråret sagt farvel til klubbens angriber, Clayton, som er rejst hjem til Brasilien, og det har efterladt en åben plads i angrebet – en plads Anosike Ementa altså potentielt kan overtage.

Anosike Ementa skiftede til Viborg FF fra AaB forud for denne sæson.

I AaB blev det aldrig til en scoring for klubbens førstehold i de 37 kampe, han kunne notere sig for, men i Viborg FF har piben fået en anden lyd.

Her er det blevet til ni mål og fire assists i 27 kampe. Parterne har fortsat papir på hinanden frem til den 31. december 2026.

Viborg-profil holder fokus efter belgisk interesse

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P