Premier League

Hvornår starter Premier League igen? Alt om 24/25-sæsonen

Premier League-sæsonen 2023/24 afgøres den 19. maj 2024, og dermed er der dømt sommerpause – og det er en længere en af slagsen. Få mere information om, hvornår Premier League-sæsonen 2024/25 starter her.

Arsenal-spillere forsøger at stjæle bolden fra Manchester Citys Kevin De Bruyne - ligesom de også prøver at stjæle mesterskabet. Hvem mon bliver mester, og hvem mon vinder næste sæson. Læs mere om hvornår Premier League 2024/25 starter her.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvornår starter Premier League 2024/25?

Verdens største fodboldliga lakker mod enden for sæsonen 2023/24. Den indeværende sæson lukker og slukker omkring klokken 19:00 den 19. maj, hvor samtlige klubber har været i aktion for sidste gang i denne sæson.

Derfor kan man så småt begynde at forberede sig på den kommende Premier League-sæson anno 2024/25. Og til de Premier League-glade står det klart, at man må væbne sig med en god portion tålmodighed – og måske derfor må tanke lidt op med andet sport i løbet en vild sportssommer med både OL, Tour de France og vigtigst af alt EM 2024 i Tyskland.

Hvornår starter Premier League 2024/25?

Der går nemlig omkring tre måneder fra sidste fløjt i sæsonen 2023/24 til første fløjt i sæsonen 2024/25 – nærmere præcist går der hele 90 dage.

Først den 17. august 2024 vil der igen være Premier League-bold på skærmen, og sæsonen vil vanen tro løbe over 38 kampe per hold. Sidste spillerunde finder sted den 25. maj 2025, hvor alle kampe i runden spilles samtidig.

Det oplyses, at den kommende Premier League-sæson vil indeholde 33 weekend-spillerunder, mens der vil fire hverdagsrunder samt en spillerunde på Boxing Day – læs mere om Boxing Day, og hvad den har af betydning for engelsk fodbold her.

Kilde: Premier League

Hvornår åbner det engelske transfervindue?

Den lange pause mellem de to sæsoner betyder dog, at der bliver godt med tid til at trykke på transfer-speederen.

Premier League-klubberne er blandt de mest pengestærke i fodboldverdenen, så når de hver især skal klargøre trupperne til den kommende sæson, er der typisk godt gang i den.

Campo.dk har samlet en masse relevant information i den forbindelse. Følg med i de seneste transferrygter her. Du kan også dykke ned i, hvornår det engelske – og en lang række andre landes – transfervindue åbner og lukker herunder.

Hvornår åbner transfervinduet i sommeren 2024?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P