2. Bundesligaen

Efter 12 år: St. Pauli millimeter fra Bundesligaen efter ny sejr

St. Pauli vandt fredag aften over bundholdet Hansa Rostock i 2. Bundesliga er dermed yderst tæt på at vende tilbage til Bundesligaen efter 12 års fravær.

St. Paulis anfører jubler efter scoring i 2. Bundesligaen
Foto: Cathrin Mueller/Reuters/Ritzau Scanpix
FC St. Pauli
FC St. Pauli
v v t t v
1 : 0
Slut
Hansa Rostock
Hansa Rostock
v t v t t
J. Irvine
52′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

St. Pauli har i den grad sat kursen mod Bundesligaen i denne sæson.

Hamburg-klubben er en del af topstriden i 2. Bundesliga, hvor klubben indtog andenpladsen forud for fredagens opgør mod Hansa Rostock.

Og selvom Rostock-klubben ligger til nedrykning, så forholdte gæsterne store kvaler for St. Pauli på Millerntor i første halvleg.

For nok sad værterne på spillet, men det var Rostock som var farligt og St. Pauli formåede slet ikke at sætte et aftryk i de første 45 minutter. Det var dog målløst i Hamburg.

I anden halvleg kom St. Pauli bedre frem over banen, og efter 52 minutter kom forløsningen, da holdet anfører, australske Jackson Irvine pandede favoritterne i front.

Og den tidligere Celtic-spillers mål blev kampens eneste, og dermed satte St. Pauli tre yderst vigtige point ind på kontoen.

St. Paulis anfører jubler efter scoring i 2. Bundesligaen
Foto: Cathrin Mueller/Reuters/Ritzau Scanpix

For fredagens sejr betyder, at lokalrivalerne fra Hamburger SV på rækkens fjerdeplads ikke kan nå at indhente St. Pauli. Kultklubben er derfor sikret en tredjeplads, som giver adgang til en playoffkamp mod 16. pladsen fra Bundesligaen.

St. Pauli mangler tre kampe af sæsonen. Se stillingen i den tætte 2. Bundesliga her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P