Bundesligaen

Thorup vil beholde profiler: Vi kan opnå noget

Jess Thorup har haft stor succes i Augsburg i denne sæson, og danskeren tror på, at succesen kan fortsætte i den kommende sæson, hvis man formår at holde på klubbens profiler i sommerens transfervindue.

FC Augsburgs danske manager, Jess Thorup.
Foto: Leonhard Simon/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har indtil videre været en stor succeshistorie for Jess Thorup i den tyske bundesligaklub Augsburg.

Da danskeren overtog posten som klubbens cheftræner tilbage i oktober 2023 var klubben blandt de dårligste hold i Bundesligaen, men det fik Thorup hurtigt vendt op og ned på.

Spoler man frem til i dag, hvor der mangler fire spillerunder af indeværende sæson, så er nedrykning end ikke et tema. Til gengæld er klubben blot seks point fra at sikre sig en plads i Conference League i den kommende sæson.

Den store succes er selvfølgelig glædelig for Jess Thorup og co. Men med succes på banen følger også interesse fra andre og større adresser for Augsburgs største profiler.

Det er et vilkår, og det ved Jess Thorup godt, fortæller han til Augsburger Allgemeine forud for lørdagens kamp mod Werder Bremen. Alligevel håber han, at holdets profiler vælger at blive, da han ser stort potentiale for, at klubben kan opnå noget i fremtiden.

– Jeg bruger ikke særlig meget tid på at se på rygter. Jeg ved godt, at vi er tæt på transfervinduet, så det er et vilkår, men hvis der er rygter, så betyder det også, at vi har gjort et godt stykke arbejde, fortæller han og fortsætter:

– Jeg håber, at alle bliver her. Jeg ønsker, at spillerne har et indtryk af, at de kan opnå noget her. Det gælder ikke bare i denne sæson, men også i den næste. Det er det, som jeg kan hjælpe med.

Én af klubbens største profiler, anfører Ermedin Demirovic, blev forleden sat i forbindelse med et stort skifte.

Her forlød det, at Eintracht Frankfurt, som er blandt de klubber, Augsburg kæmper med om en plads i de europæiske turneringer i næste sæson, skulle være interesseret.

Den kommende kamp mellem Augsburg og Werder Bremen fløjtes op lørdag klokken 15:30 og kan følges direkte på Viaplay.

Arne Slot bekræfter Liverpool-snak: Jeg tror på det sker

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P