2. Division

Officielt: Roskilde forlænger med ex-Burnley-talent

2. Divisionstopklubben FC Roskilde har forlænget kontrakten med den angriberen Arman Taranis. Det meddeler klubben fredag aften.

Amran Taranis holder oppe FC Roskildes trøje
Foto: FC Roskilde

Arman Taranis har forlænget sin kontrakt i FC Roskilde.

Den 22-årige angribers aftale med 2. Divisionsklubben stod til at udløbe efter sæsonen, men nu er aftalen forlænget indtil sommeren 2026.

Taranis kom til fjordbyen denne vinter på en kort kontrakt, men efter seks kampe og to mål i klubben, har parterne valgt at forlænge aftalen.

Det glæder den stærke angriber.

– Først og fremmest er jeg stolt og beæret over, at jeg har fået muligheden for at forlænge med den her fantastiske klub, udtaler Taranis til klubbens hjemmeside.

– Jeg tror meget på projektet og alt det klubben har gang i – byen og klubben har potentiale til meget mere. Jeg er glad hver gang jeg kommer i klubben og det er unikt sted, som jeg ikke har oplevet tidligere.

Taranis har både været forbi FC Midtjylland og Sønderjyskes akademi, inden han i 2020 skiftede til Premier League-klubbens Burnleys U21-hold.

Amran Taranis holder oppe FC Roskildes trøje
Foto: FC Roskilde

Her fik angriberen syv kampe med nul mål til følge, inden han skiftede hjem til Danmark. I 2024 startede han op i Roskilde, og her har han grebet chancen.

– Arman er en sjov historie. Han kom til prøvetræning i januar og vi blev hurtigt begejstret for hans kvaliteter, hvorfor vi valgte at lave en kort aftale med ham. Vi må sige, at han har grebet chancen – han er faldet godt til og har været med til at løfte niveauet hos alle, med hans attitude og indstilling til tingene, udtaler Anders Theil, sportschef i FC Roskilde.

– Arman sætter holdet over sig selv og vi ser et enormt potentiale i ham – så vi er meget glade for at have forlænget hans aftale med to år, lyder det fra sportschefen.

Roskilde indtager aktuelt andenpladsen 2. Division og ligger til oprykning til NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P