Citys mesterskabstogt fortsætter: Brighton skilt ad

Torsdag aften gæstede Manchester City det sydlige England, hvor Brighton bød op til dans. Se alle mål og highlights her.

Kevin De Bruyne fejrer sin scoring imod Brighton.
K. De Bruyne
17′
P. Foden
26′
P. Foden
34′
J. Álvarez
62′
45′
90′
  • Titelræset i Premier League spidser til, og onsdag tabte Liverpool terræn i topstriden. Det lukrerede Manchester City på i stor stil, da Brighton blev skilt ad

• Efter 17 minutters spil var City-maskinen allerede godt i gang, da Kyle Walkers indlæg fandt Kevin De Bruyne, som scorede sit første hovedstød i Premier League nogensinde. Små ti minutter senere fordoblede Phil Foden føringen efter englænderen fik tildelt et tvivlsomt frispark, som også blev rettet af og snød Jason Steele

• Citys vilde overtag fortsatte, imens Brighton ufortrødent blev ved med at spille ud nede bagfra. Det endte også med at bide De Zerbi og co. bagi, da City erobrede bolden i Brighton-feltet, hvorefter Phil Foden scorede sit andet mål i kampen

• Ydmygelsen blev total i anden halvleg, da en lang bold fra Ederson endte med at overliste Brighton-defensiven. Bolden fandt Kyle Walker, som lige for næsen af Jason Steele prikkede bolden videre til Julian Alvarez, der sikkert prikkede bolden ind til 0-4. Således er City nu oppe på andenpladsen foran Liverpool, men et point efter Arsenal. Guardiola og co. har dog én kamp mere i hånden

Brighton 0-1 Manchester City (Kevin De Bruyne, 17′)

Brighton 0-2 Manchester City (Phil Foden, 26′)

Brighton 0-3 Manchester City (Phil Foden, 34′):

Brighton 0-4 Manchester City (Julian Alvarez, 62′):