club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′

Feyenoord gæstede torsdag aften Deventer og Go Ahead Eagles, og opdraget til kampen var simpelt for Æresdivisionens andenplads:

Vind kampen eller PSV har vundet mesterskabet.

Og Arne Slots mandskab havde forstået beskeden. Efter 25 minutter kom Rotterdam-klubben foran, da Luka Ivanusec tornede bolden på overliggeren og ind i ryggen af den sagesløse Eagles-målmand. 0-1.

Få minutter lagde den tidligere OB-spiller Yankuba Minteh bolden til rette for førnævnte Ivanusec, som på kanten af feltet sparkede bolden i nettet.

Go Ahead Eagles, som havde danskerduoen Jakob Breum og Søren Tengstedt på bænken fra kampens start, fik dog udlignet kort før pause ved norske Oliver Edvarsen.

I anden halvleg kom begge danskere på banen, men Feyenoord fik udbygget føringen efter 70 minutter ved japanske Ayase Ueda.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og dermed kan PSV sikre mesterskabet på hjemmebane mod Sparta Rotterdam den 5. maj.