NordicBet Ligaen

Sønderjyske tæsker Kolding og har et ben i Superligaen

Sønderjyske vandt fredag aften overbevisende over lokalrivalerne fra Kolding IF i NordicBet Ligaen, og dermed er Thomas Nørgaards tropper snublende tæt på at sikre sig oprykning til næste års 3F Superliga.

Thomas Nørgaard (Træner Sønderjske) under NordicBet Liga-kampen mellem SønderjyskE og Vendsyssel FF på Sydbank Park i Haderslev torsdag den 18. april 2024.
M. Agger
45′
M. Agger
55′
S. Emini
78′
45′
90′
  • Sønderjyske kunne spille sig alene i front i NordicBet Ligaen med en sejr fredag aften over Kolding. Og gæsterne kom i front efter 45 minutter på et kontrastød efter et stolpeskud fra Kolding. Målet blev scoret af giftige Mads Agger og var eneste mål i første halvleg
  • Anden halvleg var kun ti minutter gammel, før næste mål faldt. Og endnu en gang var det Mads Agger, som var på pletten med sin niende sæsonscoring, da han med en smart vending og en kølig afslutning udplacerede Lennart Moser i Koldings mål
  • Det blev også til 0-3 et kvarter før tid, da makedonske Sefer Emini tornede bolden ind til slutresultatet. Dermed er Sønderjyske 15 point foran FC Fredericia rækkens tredjeplads med fem kampe tilbage. Sønderjyske kan sikre sig oprykning mod netop Fredericia på torsdag

Kolding 0-1 Sønderjyske (Mads Agger, 45′)