3F Superligaen

Rømer efter Vejle-kryds: Ligeglad hvem vi vinder over

Lyngby spillede fredag aften uafgjort hjemme mod Vejle i en sand nedrykningsgyser. Dermed er nordkøbenhavnerne fortsat uden sejr i Kvalifikationsspillet, men for den tilbagevendte anfører, så er det ligegyldigt. Så længe Lyngby ikke ligger under stregen.

Lyngbys Marcel Rømer under superligakampen mellem Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub på Lyngby Stadion fredag den 26. april 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det endte med en pointdeler fredag aften, da Lyngby tørnede sammen med Vejle i bunden af 3F Superliga.

Dermed er Vejle stadig under nedrykningsstregen, og Lyngby er fortsat lige akkurat over de frygtede nedrykningspladser.

Lyngby er uden sejr i de seneste fem kampe, og selvom den ikke kom fredag aften over rækkens næstdårligste hold, så er anfører Marcel Rømer ikke bekymret.

– Så længe vi er over stregen, så nej. Om vi slår en syvendeplads eller en 11. eller 12.-plads, og de samtidig taber til de andre…altså, så længe vi er over stregen, så er jeg sgu ligeglad, hvem vi vinder over, udtaler Rømer til Viaplay efter kampen.

Lyngby kom ellers foran fredag aften ved Sævar Magnússon, men i anden halvleg fik German Onugkha udlignet til kampens resultat 1-1.

Resultatet har dog ikke ændret på Lyngbys anførerens fornemmelse for overlevelse.

Lyngbys Marcel Rømer under superligakampen mellem Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub på Lyngby Stadion fredag den 26. april 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– Den er det samme, som den hele tiden er været. Der er eksperter, der har dømt os ude i 20 måneder nu, og vi bliver ved med at stå her. Fint nok, I siger vi er for ringe til Superligaen, så længe, der er to hold, der er under os, så lever jeg med det, slutter anføreren.

Lyngbys seneste sejr var tilbage i marts, hvor Viborg blev besejret med 2-0.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P