Uventet Bochum-sejr sender Bo H. og Mainz under stregen

Bochum tog fredag aften et stort skridt mod overlevelse i Bundesligaen, da Hoffenheim blev besejret med 3-2. Dermed er Mainz og Bo Henriksen tilbage under nedrykningsstregen inden søndagens vigtige kamp.

K. Stöger
34′
F. Passlack
45’+2′
K. Stöger
64′
A. Kramarić
73′
A. Kramarić
84′
45′
90′
  • Bochum kæmper med danskerklubberne Mainz 05 og Union Berlin om overlevelse i Bundesligaen i denne sæson. Forud for fredagens opgør mod Hoffenheim lå holdet på 18. pladsen og til nedrykning
  • Det var dog ikke til at se, da opgøret blev fløjtet i gang, for det var et spillelysten Bochum, som kom ud af spillertunellen. Efter 34 minutter bragte Kevin Stoger værterne foran på et smukt frisparks mål. Få sekunder før pausen udbyggede Felix Passlack
  • I anden halvleg blev Robert Skov skiftet ind for Hoffenheim, men det forhindrede ikke Kevin Stoger i at gøre det til 3-0 efter 64 minutter. Bochum lignede en sikker vinder, men Andrej Kramaric scorede to gange og bragte spænding ind i kampen. Der blev dog ikke scoret mere, og dermed er Bochum over stregen inden Mainz’ kamp søndag mod FC Köln

Bochum 1-0 Hoffenheim (Kevin Stoger, 34′)

Bochum 2-0 Hoffenheim (Felix Passlack, 45+2′)