3F Superligaen

Nielsen forklarer: Derfor starter Chukwuani på bænken

David Nielsen har sendt Lyngbys stortalent Tochi Chukwuani er på bænken til fredagens bundgyser mod Vejle. Det skyldes især, at anføreren er tilbage, forklarer Nielsen.

Lyngby Boldklubs Cheftræner David Nielsen før Superligakampen mellem Viborg FF og Lyngby Boldklub på Energi Viborg Arena søndag den 21. april 2024.
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Tochi Chukwuani plejer at starte inde, når Lyngby går på banen i 3F Superliga.

Men fredag aften har Lyngbys cheftræner, David Nielsen, valgt at bænke den unge midtbaneprofil til bundgyseren mod Vejle Boldklub.

Til bundkampen råder David Nielsen igen over Marcel Rømer, som vender retur fra skade. Og anføreren træder direkte ind i startopstillingen, men det bliver ikke ved siden af Chukwuani.

Og det er der en grund til.

– Vi vil gerne have lidt power til at komme ind, så vi har kigget lidt på, hvem der er på banen, når vi starter, og hvem der er på banen, når vi slutter, udtaler Nielsen til Viaplay op til kampen.

Chukwuani var med i sidste rundes nederlag til Viborg, hvor den 21-årige midt kiksede en aflevering, hvilket resulteret i en Viborg-scoring. Men bænkningen har intet med den hændelse at gøre.

Tochi Chukwuani i kamp for Lyngby mod Hvidovre i 3F Superligaen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Overhovedet ikke. Vi laver en ændring, fordi Marcel (Rømer, red.) er tilbage. Og det er dét, det handler om.

David Nielsens trænerkollega på Vejle-bænken Ivan Prelec forudser en psykologisk kamp mod Lyngby. Se interviewet med cheftræneren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P