Bundesligaen

Bayern-boss om Rangnick: Afklaring inden for en uge

Nestor og bestyrelsesmedlem i Bayern München Uli Hoeneß bekræfter, at der er igangværende snakke med Ralf Rangnick om trænersædet i den tyske storklub.

Ralf Rangnick kigger ind på banen forud for en landskamp med Østrig
Foto: Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix

Ralf Rangnick har selv fortalt, at der var igangværende dialog med Bayern München. Og nu bekræfter også Uli Hoeneß, at partnerne er i forhandling.

Rangnick har været landstræner for Østrig siden 2022, hvor han kontrakt står til at udløbe i sommeren 2026. Men han kan være klar for Bayern snart.

Til den tyske avis Frankfurter Allgemeine bekræfter Bayern-bossen, at der er dialog mellem Rangnicks lejr og den sydtyske storklub.

– Jeg tror, vi har en afklaring inden for en uge, udtaler Hoeneß, som er bestyrelsesmedlem og ærespræsident i Bayern München.

Rangnicks seneste cheftrænerjob i klubverdenen var i Manchester United, men det var uden den helt store succes for den 65-årige tysker.

Rangnick bekræfter interesse: Er blevet kontaktet

Det blev kun til få kampe, men han har siden overtaget roret for det østrigske A-landshold, og her er der blevet til 12 sejre i 20 kampe.

Bayern Münchens afgående cheftræner, Thomas Tuchel, har udtalt på fredagens pressemøde, at klubben kan være uden sin franske landsholdsforsvarer mod Frankfurt lørdag. Læs mere her.

Tuchel: Bayern-stopper er tvivlsom – stjernen er tilbage

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P