Real Madrid spiller sig tæt på spansk mesterskab med sejr

Real Madrid spillede sig lørdag eftermiddag meget tæt på det spanske mesterskab, da kongeklubben hjemme besejrede bundklubben Cadiz.

3-0. Sværere behøver det ikke være.

Brahim Diaz brillerede med både mål og oplæg, og så scorede Jude Bellingham sæsonmål nummer 18 i LaLiga. Joselu lukkede festen til 3-0.

Vinder FC Barcelona ikke, når de senere i dag møder Girona, så kan Real Madrid kalde sig spanske mestre med deres 3-0 sejr over Cadiz lørdag eftermiddag.

Det var ellers et reservespækket Real Madrid-hold med spillere som Brahim Diaz, Arda Güler og Dani Ceballos, der stillede fra start, men det var altså nok til at sikre Real Madrid en sikker sejr. Til gengæld var Thibaut Courtois for første gang i sæsonen tilbage i målet, efter han i august blev korsbåndsskadet.

Real Madrid havde svært ved at spille sig til de helt store chancer i første halvleg, som endte 0-0, men efter pausen åbnede Brahim Diaz ballet med sin 1-0 scoring. 39-årige Luka Modric stod for assisten til det mål. Et kvarter senere kom Jude Bellingham på banen og han skulle blot bruge fem minutter, før han bragte kongeklubben på 2-0 – på et oplæg af Brahim Diaz. Joselu, som spillede hele kampen, lukkede og slukkede til 3-0 i tre minutters overtid.

FC Barcelona møder Girona lørdag aften klokken 18.30, og her kan catalanerne altså ende med at spille guldet i hænderne på deres rivaler.