NordicBet Ligaen

Kolding indtager tredjepladsen efter sejr over Hobro

Kolding IF tog fredag aften hjemme imod Hobro IK i NordicBet Ligaen, hvor hjemmeholdet på en tidlig scoring sikrede sig sejren.

Kolding IF jubler efter scoring.

Det blev til en smal 1-0 sejr, da Kolding IF vandt hjemme på Autocentralen Park over Hobro.

Inden opgøret havde ingen af de to klubber noget på spil, da både Sønderjyske og AaB allerede havde sikret sig oprykningen til Superligaen i de foregående runder.

Derfor var det kun æren og muligheden for tredjepladsen i NordicBet Ligaen, der var at kæmpe for mellem Kolding og Hobro, da klubberne bragede sammen klokken 19 i Kolding.

Her var det hjemmeholdet, der efter 17 minutter kunne bringe sig i front, da 25-årige Jacob Vetter sendte Kolding på 1-0 efter et oplæg fra Albert Nørager.

Selvom scoringen faldt tidligt i opgøret, så kom næste scoring dog først hele henne i det 86. minut.

Drømmemål sikrer AaB grim sejr mod Fredericia

Endnu engang var det hjemmeholdet, som var på spil, da den 18-årige Frederik Møller scorede sit første mål i Kolding-trøjen til 2-0, efter at være blevet indskiftet efter 63 minutter.

Kort før tid ville udeholdet dog også på scoringstavlen, da Lukas Klitten i det 90. minut fik reduceret til 2-1.

Desværre for Hobro blev det ikke til mere, og Kolding kunne derfor trække sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-1 sejr, hvilket sender denne sæsons oprykker op på en flot tredjeplads med 48 point.