3F Superligaen

Jesper Sørensen roser kolossal opbakning: DK’s bedste fans

Brøndby har endnu engang formået at levere et udsolgt udebaneafsnit, når klubben fra Vestegnen mandag møder Silkeborg. En præstation, der ifølge Jesper Sørensen, også medføre en forpligtelse.

Brøndby IF's cheftræner, Jesper Sørensen, efter slutfløjt under 3F Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland på Brøndby Stadion.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Stemningen var endnu engang elektrisk på Brøndby Stadion, da Brøndby søndag besejrede FC Nordsjælland.

Her leverede de blå-gule fans en stærk præstation fra lægterne, hvor lydkulissen var i høj klasse.

Opbakningen til Brøndby IF har da også været imponerende igennem hele sæsonen – både ude og hjemme.

Derfor er det heller ikke underligt, at Brøndby kan melde udsolgt på udebaneafsnittet i Silkeborg, når vestegnsklubben mandag møder Silkeborg IF.

En opbakning, som Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, kun kan rose. Men også en opbakning, som ifølge Sørensen medfører en forpligtelse.

– Jamen, det er bare en fantastisk opbakning fra de bedste fans i Danmark, og den begejstring og det sammenhold der er for at støtte op om klubben og støtte op om os, den mærker vi hver dag.

– Vi mærker den på hjemmebanen, vi mærker den på udebanen, og det er klart, at det løfter spillerne. Det er unikt, og det skaber denne her klub, og det er også derfor, at det er en ære, men selvfølgelig også en forpligtelse at optræde for os. Og det ved spillerne godt, det ved jeg godt, det ved vi alle sammen godt.

– Vi kommer til at gøre alt, hvad vi kan for at leve op til den store opbakning, vi får fra alle vores fantastiske fans, siger Jesper Sørensen til Brøndby TV.

Mads Hermansen er tilbage: Træner med i Brøndby

Kampen mellem Brøndby og Silkeborg sparkes i gang mandag klokken 16 på JYSK Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P