3F Superligaen

FCM-spiller har fået nok af Thomasberg: Jeg vil væk

Joel Andersson har fået nok af tilværelsen i FC Midtjylland. Samtalerne med Thomas Thomasberg er gået i stå, og svenskeren fortæller, at han er klar til at forlade klubben til sommer.

FC Midtjyllands Joel Andersson kigger op mod himlen i kampen mellem FCM og Silkeborg IF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Snart er det slut med Joel Andersson i FC Midtjylland.

I hvert fald hvis den 27-årige svenskers eget ønske går i opfyldelse. Det fortæller han i et længere interview med FotbollDirekt.

Den seneste tid i FC Midtjylland har været præget af en stor mangel på spilletid – og senest mod F.C. København var den svenske back end ikke udtaget til FCM’s kamptrup.

Derfor er Joel Andersson også mere end klar til at forlade FC Midtjylland allerede til sommer – til trods for at han fortsat har kontrakt på heden i et par år.

– Det er meget frustrerende. Jeg føler mig i rigtig god form, men jeg havde en fornemmelse af, at jeg ikke ville være med, da det nærmede sig kampen, fortæller Joel Andersson og fortsætter:

– Jeg føler, at det er tid til at komme videre denne sommer. Jeg har gjort mit. Hvis jeg ikke engang kan være med i truppen, er der ingen grund til at blive. Jeg er 27 år gammel og kender mine kvaliteter.

Ikke nok med at Joel Andersson langer ud efter FC Midtjylland grundet manglende spilletid, så er svenskeren også godt og grundigt skuffet over trænernes håndtering.

Han fortæller, at han ikke har fået en forklaring fra cheftræner Thomas Thomasberg på, hvorfor han end ikke er inde i overvejelserne, når truppen skal udvælges.

– Nej, det har jeg ikke (snakket med Thomas Thomasberg, red.). Trænerne holder sig væk fra mig. Sådan er det, når jeg ikke er i truppen. Så holder de sig væk og vil ikke snakke.

– Det er meget frustrerende, som jeg sagde. Jeg føler, at jeg er i rigtig god form, så det er svært ikke at være med. Jeg har været i klubben i lang tid, så de ved, hvad jeg kan, men træneren vil ikke have det, kan man sige.

Følg Campo på Facebook

Joel Andersson har spillet i FC Midtjylland siden sommeren 2018, hvor han skiftede til klubben fra svenske BK Häcken.

Siden er det blevet til 177 kampe for ‘Ulvene’ med fem mål og 24 assists til følge. I denne sæson – som dog har været meget skadesplaget for Joel Andersson – er det blot blevet til i alt 152 minutter på banen for klubbens førstehold.

FC Midtjylland og Joel Andersson har fortsat papir på hinanden frem til den 21. december 2026.

FCM-lejesvend satser ikke på at vende retur

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P