Serie A

Danskere på bænken i remis mellem Napoli og Fiorentina

Hverken Jesper Lindstrøm eller Oliver Christensen var med fra start, da Fiorentina og Napoli spillede uafgjort i Serie A fredag aften.

Napoli-spillerne fejrer en scoring på Diego Armando Maradona Stadion.

Det var en underholdende og målrig kamp mellem Napoli og Fiorentina, der spillede 2-2 fredag.

Her var der ellers mulighed for to danskere på banen i Serie A-opgøret, men hverken Jesper Lindstrøm eller Oliver Christensen var at finde i startopstillingerne for henholdsvis Napoli og Fiorentina.

Selvom det var et danskerløst opgør fra start, så var der dog alligevel masser af underholdning i første halvleg.

Allerede efter otte minutter kunne Napoli nemlig bringe sig i front med 0-1 på et mål af Amir Rrahami.

Kort før pausen fik hjemmeholdet dog vendt tingene på hovedet, da først Cristiano Biraghi udlignede i det 40. minut, inden M’Bala Nzola sendte Fiorentina i front med 2-1 i det 42. minut.

Efter pausen fortsatte underholdningen dog, da Khvicha Kvaratskhelia kun 12 minutter inden i anden halvleg fik udlignet til 2-2 i det 57. minut.

Juventus fyrer Allegri efter uacceptabel opførsel

Efter 86 minutter blev det alligevel til nogle danske minutter i Serie A-opgøret, da Jesper Lindstrøm blev skiftet ind i stedet for Kvaratskhelia.

Danskeren nåede dog ikke at få nogen stor hovedrolle i opgøret, da kampen mellem Fiorentina og Napoli endte 2-2.