Bundesligaen

Stor ros til Bo Henriksen: Han har genoplivet Mainz

Der venter en meget vigtig sidste spillerunde i Bundesligaen for Bo Henriksen og Mainz, der endegyldigt kan sikre sig overlevelse. Og forud for opgøret mod Wolfsburg høster danskeren store roser fra modstanderen.

Bo Henriksen er ikke interesseret i OB-job lige nu.
Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann

Lørdag bliver det afgjort.

Sæsonens sidste spillerunde i Bundesligaen løber af stablen i dag klokken 15:30, og selvom sæsonen for mange klubber er afgjort, så er der fortsat noget på spil for Bo Henriksen og Mainz.

I februar blev Bo Henriksen hentet ind som manden, der skulle sikre overlevelse til Mainz efter en forfærdelig første halvsæson. Og siden er skuden blevet vendt, og i dag kan det hele kulminere.

Lørdag står Mainz over for Ralph Hasenhüttl og Wolfsburg.

Og Wolfsburg-bossen har stor respekt for Mainz forud for opgøret, hvor han også sender store roser til Bo Henriksen for at have genoplivet klubben.

– Mainz har altid været kendetegnet ved hjerte, pres og løbeintensitet. Det har Bo Henriksen genoplivet. Det skal vi finde løsninger og svar på, og det kræver sultne spillere, udtaler Ralph Hasenhüttl på pressemødet forud for opgøret mod Mainz.

Lørdag er i sandheden en skæbnedag for Bo Henriksen og co.

Med en sejr eller en uafgjort mod Wolfsburg er overlevelsen i hus – medmindre Mainz blot henter ét point, og Union Berlin vinder med mere end 12 mål over Freiburg.

Et nederlag kan dog bringe Mainz i fare for at overtage nedrykningsplayoff-pladsen fra Union Berlin. Det sker, hvis hovedstadsklubben samtidig henter en sejr.

Følg med i alle dagens Bundesliga-kampe, som fløjtes op klokken 15:30. Alle kampe kan følges på Viaplay.

Dyk ned i den øjeblikkelige Bundesliga-stilling her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P